Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Geen club aangemeld

Je dient als club te zijn aangemeld op Clubbase om mee te doen aan onze programma's. Is jouw club al wel aangemeld bij Clubbase, dan moet je nog even inloggen.

Welkom op Soeple.nl! Het online platform voor alle beweeg en vitaliteitsactiviteiten in de gemeente Sittard-Geleen.

Met Soeple willen we het sportieve hart van Sittard-Geleen versterken en ondersteunen. Het platform is bedoeld voor alle sportverenigingen, inwoners en commerciële aanbieders van Sittard-Geleen. Hier kunnen sportverenigingen hun sport- en beweegaanbod delen, met als doel samen onze inwoners te inspireren om actief te blijven en in beweging te komen. Het is dé centrale plek waar inwoners van Sittard-Geleen het sport- en beweegaanbod van onze stad kunnen ontdekken, boeken en ervan genieten!

Daarnaast helpt het platform sportclubs bij interactie met de lokale sporter door middel van de zoek, vind en boekfunctie voor sport en beweegactiviteiten van clubs.   

Het platform is in ontwikkeling. Binnenkort vind je hier meer informatie, kennis en tools over sport en bewegen in Sittard-Geleen.

 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: