Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Probeer Golf

Heb je een vraag over het aanmaken van een Clubbase profiel of over het aanmaken van golfactiviteiten voor jouw club of baan? Bekijk dan de veelgestelde vragen om te kijken of je vraag er tussen staat!

 • Golfactiviteiten

  • Waarom moet ik golfactiviteiten aanmaken voor Probeer Golf?

   Golfactiviteiten maak je aan om jouw Probeer Golf-aanbod in de schijnwerpers te zetten en om bezoekers te laten weten wat ze kunnen verwachten. Denk hierbij aan het tijdstip van de activiteit, wat bezoekers kunnen verwachten en wie de activiteit begeleidt. Pas na het toevoegen van jouw golfactiviteit(en) wordt jouw club zichtbaar voor bezoekers van probeergolf.nl.

  • Aan wat voor golfactiviteiten moet ik denken?

   Organiseer je een introductieclinic voor beginners, een kennismakingsles voor golfers die als eerder gegolft hebben, of mogen nieuwsgierige golfers een rondje op jouw baan spelen?
   Dit kan je in het systeem heel duidelijk aangeven en zorgt voor meer aanmeldingen voor jouw golfactiviteit.

  • Mijn Probeer Golf-aanbod duurt de hele dag, hoe geef ik dit aan?

   Je kunt natuurlijk een golfactiviteit aanmaken die de hele dag duurt, maar beter is om alle activiteiten die tijdens jouw golfactiviteit gaan plaatsvinden apart aan te maken. Bezoekers gaan namelijk gericht op zoek naar een tijdstip en wat ze aan activiteit willen gaan doen.

  • Kan ik een golfactiviteit die ik eerder heb aangemaakt kopiëren?

   Ja, dat kan zeker. Hiervoor ga je naar de bestaande activiteit en kopieer je deze. Daarna kan je hem aanpassen naar je huidige activiteit.

  • Hoe komt mijn kennismakingsles eruit te zien op de site?

   Tijdens het aanmaken van jouw golfactiviteiten kun je de previewknop gebruiken. Op deze manier zie je hoe jouw Probeer Golf-aanbod op de website komt te staan. Zo kan je, voordat je de kennismakingsles publiceert, dubbelchecken of bijvoorbeeld de titel, foto en locatie goed zijn.

  • Waarom staat er een kruisje voor mijn golfactiviteit?

   Het kruisje betekent dat je nog niet alle velden hebt ingevuld. Pas als er een groen vinkje voor staat is jouw golfactiviteit compleet.

  • Kan ik ook een vergoeding vragen voor mijn golf activiteit?

   Probeer Golf-aanbod is altijd gratis. Echter je kunt wel een kleine vergoeding vragen voor het lenen van golfclubs. Dit kan je aangeven bij het aanmaken van een golfactiviteit.

  • Hoe wordt mijn Probeer Golf-aanbod zichtbaarder?

   Wil jij met jouw golfclub niet alleen gevonden worden je eigen gemeente, maar ook in andere dorpen en steden rondom jouw locatie? Vul dan in jouw Clubbase profiel in, in welke regio’s jouw golfbaan (en dus jouw Probeer Golf-aanbod) ook zichtbaar moet zijn.

  • Voor wie organiseer je kennismakingslessen?

   De kennismakingslessen zijn er voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met de golfsport, de golfsport wil uitproberen én wil ontdekken wat een golfbaan of golflcub te bieden heeft. Golfen is geschikt voor iedereen; van jong tot oud en van absolute beginner tot de golfer die opnieuw wil gaan (leren) golfen.

  • Hoe kan ik mijn kennismakingslessen nog beter promoten?

   De beste promotie van je kennismakinglessen is de promotie die je zelf doet via social media, plaatselijke kranten en bestaande leden die iemand meenemen als introducee.

  • Wat kan ik doen als mijn golfactiviteit vol zit?

   Geïnteresseerde golfers kunnen zichzelf op de wachtlijst zetten als de golfactiviteit van hun voorkeur vol zit. Jij krijgt hier altijd een melding van, zodat je kan bepalen of je meer plekken beschikbaar wil stellen voor je huidige golfactiviteiten. Je kan er ook voor kiezen om een nieuwe activiteit aan te maken.

 • Clubbase

  • Waarom moet ik mijn club aanmelden bij Clubbase?

   Zodat je kan meedoen met Probeer Golf en Golfstart en jouw sportclub en sportaanbod zichtbaar is voor toekomstige sporters!

  • Het lukt me niet om een sport(bond) toe te voegen, hoe kan dit?

   Typ minimaal 3 letters van de sport(bond) in het invulveld. Daarna verschijnen daaronder suggesties die je aan kunt klikken. Wil je meerdere sporten / sportbonden toevoegen? Vul ze dan één voor één in. Let op: je kan pas een sportbond toevoegen nadat je minimaal één sport hebt toegevoegd

  • Mijn logo kan niet geüpload worden in Clubbase, wat gaat er mis?

   Het logo mag maximaal 150 x 150 pixels zijn. Om het logo in het juiste formaat te krijgen kun je via www.fotoverkleinen.nl het logo kleiner maken.

  • Zijn er kosten verbonden aan het maken van een Clubbase profiel?

   Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een clubbase profiel.

  • Ik heb geen KvK-nummer, hoe kan ik een clubbase profiel aanmaken?

   Heb je geen KvK-nummer? Neem dan contact op met het Sport Supportteam. Zij helpen je graag verder bij het aanmaken van een clubbase profiel. 

  • Wat kan ik met de statistieken?

   Voor jouw golfclub / -baan zijn nu nog meer statistieken beschikbaar die je helpen om jouw aanbod te optimaliseren. Zo zie je bijvoorbeeld wat golfers zoeken of hoe jouw golf aanbod het doet ten opzichte van het landelijke golf aanbod. Bijvoorbeeld: Wordt er in jouw gemeente veel gezocht op Probeer Golf – en ben jij een golfclub – stel dan jouw aanbod open, sporters hebben zin om te komen sporten!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: