Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

HC Diemen helpt de Voedselbank

NOC*NSF05 okt. 2022

Ook in Diemen merkt de Voedselbank dat er steeds meer gezinnen hulp nodig hebben. HC Diemen heeft als club aangeboden hierin te helpen. En dat doen ze met twee acties. 

Kratten op de club

Vanaf medio september staan er kratten van de voedselbank op de club. Iedereen wordt gevraagd om elke keer als je iets kan missen iets mee te nemen en te doneren in de kratten voor de Voedselbank. Iedere keer als de kratten vol zijn, komt de Voedselbank deze ophalen en plaatsen ze lege terug. De gedoneerde artikelen worden verdeeld onder de klanten van de Voedselbank. 

Vul een tasje voor de Voedselbank

Door elke maand een tasje te vullen voor de Voedselbank houden zij de basisvoorraad in stand. 

De Voedselbank Diemen verstrekt een wisseltasje op de eerste vrijdag van de maand en het wordt weer opgehaald op de laatste vrijdag van de maand. Er wordt dan een leeg tasje verstrekt voor de volgende maand. Wil je hieraan meewerken, geef dan je naam, adres & e-mailadres door aan communicatie@hcdiemen.nl. Wij zorgen dat alle gegevens bij de Voedselbank komen. 

Wat kan er in de krat of het tasje? Alles. Als het maar houdbaar is. Denk aan rijst, macaroni, houdbare melk, chocomelk, yoghurtdrank, blikgroenten, blikfruit, maar ook olie, azijn, dierenvoedsel, en verzorgingsproducten.

Doe jij ook mee? Doneren kan op alle momenten dat de club open is. Ook al je geen lid bent van onze club kan je bij ons doneren voor de voedselbank! 


NOC*NSF 05 okt. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: