Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Ook scheidsrechters doen mee aan de NSW

NOC*NSF16 sep. 2020

De NOC*NSF Nationale Sportweek roept elk jaar op om iedereen te laten zien hoe leuk sporten en bewegen is. Daarvoor zetten zich ook sportambassadeurs is. Dit jaar is er voor het eerst ook een scheidsrechter lid van het ambassadeurselftal: Edith Oudshoorn. "Een hele eer, vind ik dat! Het betekent dat er ook voor de scheidsrechters aandacht is! Dat vind ik super!"

Edith Oudshoorn is internationaal 3x3 basketball scheidsrechter. Zij is ambassadeur van de NOC*NSF Nationale Sportweek, omdat ze wil laten zien hoe leuk zij haar sport vindt en hoe mooi het is om op en vooral buiten het veld zo ook telkens nieuwe vriendschappen te sluiten. Kijk naar haar boodschap in het filmpje hieronder.

Nu alle competities weer van start gaan is het super, dat ook de juryleden, scheidsrechters en officials hun belangrijke taak weer oppakken. Ook zij hebben in de afgelopen maanden hun sport, hun hobby, moeten missen. Het is goed om binnen de club ook tegen hen te zeggen hoe goed het is dat zij er weer bij zijn! Edith: "Ook ik heb hard moeten werken om fit te blijven, toen we niet konden sporten. Des te blijer ben ik dat we nu weer allemaal samen aan de slag kunnen!"


NOC*NSF 16 sep. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: