Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Voel je thuis in de sport

NOC*NSF08 jul. 2020

Afgelopen maandag werd op de website van NOC*NSF de pagina 'Voel je thuis in de sport' gelanceerd. Deze pagina is bedoeld om mensen in de sport te inspireren aan de slag te gaan met thema's als diversiteit, een veilig sportklimaat en een positieve sportcultuur. We verwijzen naar verschillende websites, tips, tools, opleidingen en achtergrondinformatie om mensen bewust te maken hoe de sport meer gastvrij kan zijn en hoe we dit kunnen doen met elkaar.  

Op de themapagina vind je verwijzingen naar verschillende websites, tips, tools, opleidingen en achtergrondinformatie om mensen bewust te maken hoe de sport meer gastvrij kan zijn en hoe we dit kunnen doen met elkaar.

Op sport.nl/voorclubs hebben we er een link op de homepage voor neergezet, zodat het onderwerp voor iedereen goed te vinden is! 


NOC*NSF 08 jul. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: