Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Webinar sociale veiligheid

NOC*NSF22 jun. 2020

De langzaamaan weer overal begonnen trainingen brengen de clubs weer in actie. Fijn, maar dat betekent dat ook de eventuele negatieve zaken weer af en toe aandacht van het bestuur vragen. Zo ook de sociale veiligheid. Daarvoor is er op woensdag 24 juni een webinar gepland.

Met het tijdelijk stilvallen van de sport is het ongewenste gedrag niet verdwenen. En doordat ouders minder welkom zijn bij de training, vraagt de huidige tijd van het bestuur extra aandacht voor de sociale veiligheid van de leden. Als club kun je invulling geven aan een actief preventiebeleid grensoverschrijdend gedrag binnen de vereniging.

Webinar

Het Centrum Veilige Sport Nederland organiseert aan het einde van deze maand het webinar 'sociale veiligheid'. Dit webinar is bedoeld voor bestuursleden en/of vertrouwenscontactpersonen en/of commissieleden van sportverenigingen. 

Tijdens deze webinar:

  • Leer je wat je kunt doen om aan je leden te laten zien dat je de veiligheid van je leden, vrijwilligers en bezoekers serieus neemt; 
  • Bespreken we de mogelijkheden om sociale veiligheid te creëren;
  • Bespreken we o.a. het High5-stappenplan en de Regeling Gratis VOG;
  • Staan we stil bij de meldplicht voor bestuurders en begeleiders;
  • Wissel je kennis en ervaring uit met bestuurders van andere clubs.

Meedoen? Schrijf je in voor het webinar op woensdag 24 juni, van 19.30 tot 21.00 uur.


NOC*NSF 22 jun. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: