Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Regulier en groot onderhoud n.a.v. Coronarichtlijnen RIVM

NOC*NSF26 mrt. 2020

Het RIVM (Overheid) heeft de richtlijnen Coronavirus aangescherpt en de periode van ‘geen activiteiten’ verlengt tot minimaal 1 juni.

Dit betekent dat alle buitensportcompetities (voorlopig) zijn stopgezet. Deze maatregelen zijn voor het Groenbedrijf Deventer  aanleiding om op korte termijn ALLE natuur grastrainingsvelden in Deventer in groot onderhoud te nemen.

Wat gaat er gebeuren?

In 1e instantie gaan ALLEEN de trainingsvelden in Deventer in groot onderhoud en aansluitend, afhankelijk of de A competitie na 6 april weer opgestart wordt, de wedstrijdvelden. 

Omdat de trainingsvelden in groot onderhoud zijn mag er conform de bekende voorwaarden getraind worden op de wedstrijdvelden. De planning is dat begin mei alle velden in groot onderhoud zijn. Dit is mede afhankelijk van inzetbaarheid/beschikbaarheid van (inleen)personeel.

De trainingsvelden zijn dan vanaf zaterdag 1 augustus 2020 weer ‘vrij’ voor gebruik/bespeling.

 

Wanneer de wedstrijdvelden vrijkomen is afhankelijk van datum van vrijgave en van welk, eventueel, extra onderhoud moet worden uitgevoerd. Dat wordt komende week beoordeeld. Eind april worden de verenigingen ingelicht over de data waarop de wedstrijdvelden weer worden vrijgegeven.

 

Wat wordt er verwacht van de verenigingen?

Het Groenbedrijf zal op alle sportparken aangeven dat de natuurgrasvelden in groot onderhoud zijn, echter dit garandeert niet dat men toch gebruik gaat maken van de natuurgrasvelden. Aan de verenigingen het verzoek om binnen  de vereniging te communiceren dat er niet op de velden gesport mag worden en, indien aanwezig, toezicht hierop te houden.

 

Mocht er toch gesport worden op de in grootonderhoud zijnde natuurgrasvelden en daardoor schade aan de velden ontstaan, zullen wij deze herstellen en eventueel maatregelen nemen om dit verder te voorkomen.

 

Informatie

Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij

Hans Prinsen 
Uitvoerder Sport

Telefonisch te bereiken van maandag tot en met donderdag op (0570) 856 407 of (06) 4152 2964.


NOC*NSF 26 mrt. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: