Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Save the date: Nationale Sportweek 2020

NOC*NSF09 dec. 2019

De nieuwe agenda voor 2020 al in huis? Dan meteen de Nationale Sportweek 2020 erin zetten! Van 18 tot en met 27 september staat heel Nederland weer in het teken van sport en #beactive!

 

De meeste sportverenigingen hebben de Nationale Sportweek wel al vast in hun jaarplanning opgenomen. Maar misschien heeft jouw club volgend jaar wel een jubileum of een andere reden om er in 2020 een extra groot feest van te maken. Zorg dan dat je bijtijds in je gemeente aangeeft wat voor plannen je hebt en kijk of je het een mooie plek kan geven in die week vol aandacht voor sport.

Van 18 tot en met 27 september is het weer zo ver: in heel Nederland laten we weer zien hoe leuk het is om aan sport te doen. En daar mag jouw club niet bij ontbreken.

De komende maanden hoor je uiteraard nog meer erover. Maar wil je nu al aan de slag en heb je een vraag, het Sport Supportteam staat voor je klaar! Of je nou meer informatie nodig hebt, mooie sportverhalen met ons wil delen óf je er even niet uitkomt: wij zijn er voor je en helpen je graag verder om samen meer sportplezier te scoren. We wensen jullie veel voorpret!

 


NOC*NSF 09 dec. 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: