Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nationale Sportweek 2019: 'Sport doet iets met je'!

NOC*NSF18 jun. 2019

Het thema van de Nationale Sportweek 2019 is: 'Sport doet iets met je'. Dat geldt voor iedereen: toeschouwers, beoefenaars, trainers, vrijwilligers en dus zeker ook voor bestuurders. Want niet voor niets ben jij bestuurslid van jouw club. Dit jaar proberen we dat gevoel aan zoveel mogelijk mensen door te geven. En daar wordt iedereen toe uitgenodigd.

Op de website van de Nationale Sportweek is het al goed te zien. Daar wordt iedereen opgeroepen om zijn of haar sportverhaal te delen, zodat het anderen kan inspireren. Neem eens een kijkje, en vooral: bespreek eens binnen je bestuur of jullie club niet ook zo'n mooi verhaal heeft. Het is mooi om deel uit te maken van die grote groep mensen in Nederland, die al weten dat sport iets met je doet. En die helpen om die groep nóg groter te maken.

De NOC*NSF Nationale Sportweek is hét perfecte moment om nieuwe mensen aan je sport te verbinden. Van 20 t/m 29 september openen talloze sportclubs hun deuren om heel Nederland te laten zien hoe gaaf het is om te sporten en te bewegen. NOC*NSF helpt om sporten in het zonnetje te zetten tijdens de Nationale Sportweek. Deze week is natuurlijk hét moment om jouw club in de schijnwerpers te zetten! Dat kan uiteraard ook via social. Gebruik #NSW2019, #BeActive en #sportdoetietsmetje en vergeet natuurlijk niet de @Nationalesportweek te taggen!

Host cities

Dit jaar zijn er twee host cities: Den Haag en Nieuwegein. 

De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt mede gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Doel van de Europese week van de Sport is om Europa te inspireren om meer te bewegen. Let’s #BeActive!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van alle nieuws en mooie verhalen. Want sport doet iets met je!


NOC*NSF 18 jun. 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: