Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Hoe rookvrij wil jouw club zijn? Meet het met de banner!

NOC*NSF20 mei 2019

Eind vorig jaar startte de campagne Rookvrij Kinderspel. Daarin wordt opgeroepen om mensen te laten tekenen om een specifieke plek (school, sportvereniging of woonplaats voor speeltuinen) rookvrij te maken. Nu komt er nog een leuke tool bij: een interactieve rookvrij.nl banner, waarmee je kunt zien hoeveel mensen voor jouw locatie al ondertekend hebben.

TV-spot

De campagne Rookvrij.nl heeft op dit moment gezorgd voor een stand van ruim 60.000 handtekeningen voor bijna 11.000 locaties. Sinds enkele dagen is ook de TV-spot weer te zien. Heeft jouw club er al aandacht aan besteed? Anders is nu een mooi moment om ermee aan de slag te gaan.

Meet het draagvlak op jouw club

Op rookvrij.nl zijn toolkits met materialen beschikbaar. Een bijzonder onderdeel is een interactieve rookvrij.nl banner voor op de site van de sportvereniging die realtime de hoeveelheid ondertekeningen voor hun specifieke locatie zichtbaar maakt. Zo kun je mooi zien hoe groot het draagvlak is om jouw club rookvrij te maken!


NOC*NSF 20 mei 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: