Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Datum Nationale Sportweek 2019 bekend: weet jouw club al wat jullie gaan doen?

NOC*NSF18 dec. 2018
Komend jaar vindt de Nationale Sportweek plaats van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september 2019. De sportweek heeft een duur van tien dagen en overlapt daarmee met de Europese Week van de Sport. De Nationale Sportweek heeft als doel sport te promoten en mensen inspireren te gaan bewegen. Het wordt de zestiende keer dat NOC*NSF samen met bonden, gemeenten, partners, onderwijs en sportclubs de Nationale Sportweek organiseert.
 

Samenwerken

Het lijkt nog wel heel ver weg, maar het is toch goed om er binnen de club al even bij stil te staan. Waren jullie van plan om volgend jaar iets te vieren of iets bijzonders te doen? Kijk dan even of het te combineren valt met de Nationale Sportweek! En als je al ideeën hebt, ga dan misschien al eens langs bij de gemeentelijke dienst voor de sport. Wie weet kunnen jullie samen iets oppakken! Wat het thema wordt, dat is op dit moment nog niet bekend. Dat horen jullie in februari.

 

De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt mede gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Doel van de Europese week van de Sport is om Europa te inspireren om meer te bewegen. Let’s be #BeActive! 

NOC*NSF 18 dec. 2018

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: