Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019: inschrijving geopend!

NOC*NSF10 sep. 2018

Op de Dag van de Sportaccommodaties in maart 2016 lanceerden BSNC,Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en NOC*NSF de Innovatieprijs Sportaccommodaties. Een prijs voor een innovatief product/voorziening of een innovatie op het vlak van beheer, onderhoud of exploitatie. En het is nu mogelijk om jouw idee of project in te schrijven voor de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019. 

Intensief gebruik van velden en banen en het feit dat beheer en onderhoud steeds meer een taak van vereniging wordt in plaats van gemeenten, maken goede kennis en innovatie op dit gebied van cruciaal belang. De prijs is bedoeld als een extra uitdaging voor clubs, maar ook voor andere organisaties en personen om zelf het heft in handen te nemen en te blijven vernieuwen. Met de prijs maken de initiatiefnemers zichtbaar welke innovaties in de praktijk plaatsvinden en delen zij deze via haar netwerken, bijeenkomsten en publicaties.

Eerder wonnen Sportbedrijf Drachten met de interactieve bewegingsruimte iSpace Sports (2017) en TIG-Akoestiek BV uit Almelo met de ‘sporTIG akoestische scheidingswand (2018) de Innovatieprijs.

Eén prijs voor de hardware en software van sportaccommodaties

Met de prijs maakt de jury geen onderscheid tussen voorzieningen én onderhoud, beheer en exploitatie. Alle aspecten zijn belangrijk voor de kwaliteit. De innovatie kan dus betrekking hebben op een sportpark én op specifieke onderdelen of specifieke producten of diensten. Denk dus ook aan een vernieuwende sportvloer, materiaal of een vernieuwende onderhoudsmaatregel of exploitatiemodel.

Aanmelden

Tot 30 november kun je hier een innovatie aanmelden om mee te dingen naar de Innovatieprijs.

Aanmelden voor de Innovatieprijs


NOC*NSF 10 sep. 2018

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: