Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Rabobank biedt sportclubs ondersteuning op maat

NOC*NSF24 jul. 2018

De rol van verenigingen in de Nederlandse maatschappij is essentieel. Verenigingen zijn sociale ontmoetingsplekken in de lokale leefomgeving van mensen. Ze zorgen voor plezier, ontspanning en sociale cohesie in een drukke, soms veeleisende samenleving. Bovendien zijn onze sportclubs een broedplaats voor sportief talent. Voor verenigingen is het echter steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden. Ledenaantallen staan onder druk en enthousiaste vrijwilligers vinden is lastig. De Rabobank onderkent het belang van gezonde verenigingen en biedt daarom ondersteuning. Niet zomaar met geld, maar met begeleiding, kennis en kunde.

De Rabobank is al decennialang verbonden met het Nederlandse verenigingsleven, ook met sportverenigingen. Het is onderdeel van de identiteit van de bank. Daarom staat het verenigingsleven ook centraal binnen de sponsoring van de Rabobank. Geld biedt verenigingen en zeker ook stichtingen mogelijkheden, maar intensieve begeleiding helpt ze verder, biedt ze de kennis die nodig is om de toekomst met vertrouwen tegemoet te gaan en hun ambities waar te maken.

Voorbeelden

Wat sportverenigingen betreft werkt de Rabobank onder meer samen met NOC*NSF en sportbonden. De feitelijke ondersteuning van de verenigingen vanuit de Rabobank gebeurt echter heel bewust in een lokale structuur, vanuit de plaatselijke Rabobank. Een aantal sportclubs heeft op die manier al belangrijke stappen gemaakt op weg naar een mooie, zekere toekomst en een belangrijke positie in de lokale samenleving. Zo biedt atletiekvereniging Prins Hendrik volop sportmogelijkheden voor ouderen en streeft Hockeyclub Den Bosch ernaar op termijn het gezondste sportrestaurant van Nederland te hebben.

Meer informatie

Het woord ‘vereniging’ zegt het al, het verenigt, brengt mensen bij elkaar, zodat ze samen iets kunnen bereiken. Hoe? Daar kan de Rabobank bij helpen met begeleiding van een proces om dromen te verwezenlijken. Heb jij met jouw club uitdagingen of plannen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken om op de juiste wijze aan de slag te gaan? Lees meer over hoe ondersteuning vanuit de Rabobank in zijn werk gaat.


NOC*NSF 24 jul. 2018

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: