Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Inspirerende avond voor sportclubs én Rabobank in Utrecht

NOC*NSF29 dec. 2017

De Rabobank maakte in 2017 bekend sportverenigingen actief te gaan ondersteunen in hun beleid en dan voornamelijk op lokaal niveau. Een groeiend aantal Rabobank-filialen in Nederland biedt clubs in de omgeving hulp op financieel, bestuurlijk en maatschappelijk gebied. Onlangs was er in Stadion Galgenwaard in Utrecht een inspirerende avond waar clubs in gesprek met de Rabobank en elkaar konden gaan. In het volgende filmpje een impressie.

 


NOC*NSF 29 dec. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: