Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Problemen met het innen van contributie? DAS helpt!

NOC*NSF11 okt. 2017

Sportclubs moeten soms veel moeite doen om het geld, waar ze recht op hebben te innen. Of het nou gaat om het incasseren van de contributie, van sponsorgelden of van andere facturen. DAS heeft daarvoor een oplossing bedacht. Door inzicht te geven in het betaalgedrag van de leden wordt het aantal niet betalende facturen tot het minimum beperkt. Zo bespaart de sportvereniging tijd en ontvangt sneller het geld.

Op woensdag 25 oktober organiseert DAS een informatieavond over dat thema in hun hoofdkantoor in Amsterdam, waar alle geïnteresseerde sportclubs voor uitgenodigd worden.

Programma

Het programma van de informatieavond ziet er als volgt uit:
18.30 uur  Ontvangst (met soep en een broodje)
19.30 uur  Start presentatie door creditmanagementspecialist Luuk Stroot
21.00 uur  Afsluitende borrel

Wil je erbij zijn, meld je dan hier aan. De routebeschrijving vind je hier. Mocht je nog verdere vragen hebben over de bijeenkomst, neem dan contact op met Luuk Stroot via het telefoonnummer 06 55 490 727 of kijk op das.nl/sport.

Pilot

Op korte termijn gaat DAS ook van start met een pilot om sportclubs te ondersteunen in hun incassotraject. Als jouw club daar belangstelling voor heeft, profiteer je als één van de eerste sportverenigingen van de nieuwe oplossing. Gedurende de pilotperiode wordt de club persoonlijk begeleid door een creditmanagement specialist van DAS. Doe je mee?

Ander advies nodig?

DAS biedt een juridische adviesdesk voor de sport. Is jouw sportbond aangesloten bij DAS voor de Sport? Dan kun je altijd bellen met jouw eigen juristenteam over juridische vragen. Je wordt op de hoogte gehouden van relevante juridische ontwikkelingen en krijgt toegang tot handige voorbeelddocumenten.


NOC*NSF 11 okt. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: