Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Stap voor stap naar een open club!

NOC*NSF20 feb. 2017

Enige tijd geleden verscheen hier op Sport.nl/Voorclubs een video waarin nog eens pakkend werd uitgelegd wat het open club-principe precies inhoudt en wat het voor jouw sportclub kan betekenen. Wellicht ben je door die video en de verhalen van andere clubs die hier al verschenen, geïnspireerd geraakt en wil je aan de slag. Maar hoe begin je?

Elk nieuw initiatief begint met een goed plan van aanpak, zo ook in dit geval. Welke wensen leven er binnen de club, wat wil je bereiken, wat zijn je mogelijkheden en welke talenten heb je al op je club om de juiste weg in te slaan? En hoe zit dat bij mensen uit de directe omgeving? Ouders en mensen uit de buurt? Wat willen zij en hoe kun je daar op inspelen? Zoek vervolgens de samenwerking met organisaties en clubs in de omgeving. Er zijn vast veel gemeenschappelijke doelen en belangen, waardoor samenwerking voor de hand ligt. Hoe je als club aan de slag kunt gaan, is in de volgende video gevangen in een helder stappenplan.

Blijft het desondanks lastig om op het juiste spoor te blijven? In de video, maar ook in de uitleg over de filosofie achter de open club hier op Sport.nl/voorclubs worden de open club coaches genoemd. Zij kunnen helpen met tips en advies. Heb je daar behoefte aan? Vul het contactformulier in en ga in gesprek met een coach!


NOC*NSF 20 feb. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: