Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Feestelijke afsluiting Nationale Sportweek

NOC*NSF26 sep. 2016

De Nationale Sportweek 2016 is voorbij! Zondag 25 september, werd de 13e editie officieel afgesloten in host city Utrecht met een super sportfeest! Ruim 7.000 bezoekers trok het Sportweek Festival in het Griftpark. Maar ook de rest van de week, werden sportactiviteiten in Utrecht én in de rest van het land volop bezocht. En wat zat het weer mee: geen buitenactiviteit viel in het water! Er kon optimaal genoten worden van een week sporten, bewegen én de zon! Een geslaagde Nationale Sportweek 2016!

Het was een geweldig feest gisteren in het Griftpark. 25 sportaanbieders boden tal van sportactiviteiten aan en de bezoekers kregen de kans kennis te maken met nieuwe sporten. En natuurlijk sportten onze sportpromotors mee! Innocent Anyanwu, Ria Valk, Monique Kalkman, Joris Putman, Annamarie Thomas, Kiran Badloe en teamcaptain Arie Boomsma lieten zich zondag van hun sportiefste kant zien en probeerden zelf ook diverse (nieuwe) sporten uit. Op het grote podium zorgden de topartiesten B-Brave, O’g3ene, Maan, Sharon Doorson en de Utrechtse band Queen’s Jelly voor gillende fans en dansende muziekliefhebbers. Een te gek podiumprogramma afgewisseld door leuke sportdemonstraties van lokale sportverenigingen. Nederlands rapper Brainpower nam de enthousiaste presentatie op zich. Het was een super afsluiting van een week vol sporten en beleven en een geweldige start van een nieuw sportseizoen. 

André Bolhuis, voorzitter NOC*NSF: “Het was een fantastische week in Utrecht waar de gehele week de sport centraal stond en is gevierd. Dank aan de gemeente Utrecht die een fantastische host city is geweest deze week. Enkele highlights waren voor mij het Welkom Thuis van Paralympic TeamNL in TivoliVredenburg en het congres Sportief Verbinden waar ruim 500 professionals uit de sport bij aanwezig waren in de Jaarbeurs. Ook vond ik het fantastisch dat de gehele week de Sportweek Karavaan door Utrecht heeft gereden om sportplezier naar de mensen toe te brengen.”

undefined

Sportpromotor Joris Putman en voorzitter NOC*NSF André Bolhuis 

Veel sportplezier in het land
Maar ook in het land werd de Nationale Sportweek groots gevierd! Niet alleen door de 176 deelnemende gemeenten, maar ook door honderden sportaanbieders en tientallen sportbonden die duizenden sportactiviteiten organiseerden. Bolhuis: “Het enthousiasme afgelopen week was ook in de rest van Nederland groot. Er zijn duizenden clubs geweest die hun deuren hebben opengezet om Nederland te laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen is. 176 gemeenten organiseerden een lokale sportweek. Al het enthousiasme is via social media gedeeld, heel mooi om te zien! We hebben met z’n allen de start van het sportseizoen gevierd en via deze weg wil ik iedereen in Nederland weer een fantastisch sportseizoen wensen en alle vrijwilligers bedanken die dit komend seizoen weer mogelijk maken! Veel sportplezier het komende seizoen!”

Bedankt!
De Nationale Sportweek wil alle sportaanbieders, gemeenten, sportbonden en natuurlijk sportliefhebbers bedanken voor deze geweldige 13e editie. En niet te vergeten de partners gemeente Utrecht, VSU, Harten voor Sport, AH, Campina, Ferrero, FC Utrecht, Asics, de Nederlandse Loterij en Jaarbeurs Utrecht. Alle bedankt voor een te gekke week vol sportplezier. We zien jullie graag weer terug in 2017. En zet alvast in je agenda: De Nationale Sportweek 2017 is van 9 – 17 september! #nsw17 #beactive


NOC*NSF 26 sep. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: