Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Animatie: de Open Club in één minuut!

NOC*NSF21 sep. 2016

De Open Club kent veel uitingen en verschijningsvormen en hier op Sport.nl/Voorclubs is er al veel over te lezen. Maar hoe vat je nu kort en krachtig de kern van het Open Club-principe samen? De animatie hieronder doet dat treffend en levendig. Bekijk hem, laat je inspireren en lees meer over de Open Club. Er bestaan al veel initiatieven van clubs die al prima aansluiten bij de gedachte achter de Open Club en je op goede ideeën kunnen brengen.Lees meer over de Open Club.

 


NOC*NSF 21 sep. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: