Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Beweegzomer in Almere brengt kinderen in beweging

NOC*NSF23 jun. 2016

In de zomervakantie vindt in Almere de Beweegzomer plaats op Sportpark Fanny Blankers Koen. Het is een sportinstuif, gericht op kinderen van 4 tot en met 12, waarbij vier weken lang uiteenlopende activiteiten worden aangeboden zoals squash, atletiek, honk- en softbal, en skeeleren.

Hoger doel

Het structureel samenwerken van de betrokken clubs, (sport)organisaties en zorgaanbieder Kwintes is een hoger doel van de organisatie. Waarbij het ‘open’ karakter en de unieke samenstelling van het sportpark optimaal wordt gebruikt en gepromoot. Een subdoelstelling is om juist kinderen die thuisblijven in de zomervakantie sport en spel aan te bieden. Bovendien ontvangen zij na afloop van de Beweegzomer een strippenkaart van het sportpark.

Open Club

De Beweegzomer in Almere is een van de initiatieven van de open club-pilots in Almere die NOC*NSF procesmatig ondersteunt. Een open club ontplooit initiatieven die passen bij deze tijd en richt de blik vooruit, om sport en bewegen voor velen niet alleen nu, maar tot in lengte van jaren mogelijk maken. Sta je als sportclub open voor wensen en behoeften van leden en potentiële sporters, maar ook voor samenwerking met partijen uit dezelfde branche, voor de buurt, de overheid en sponsors? Lees dan meer over Open Clubs.


NOC*NSF 23 jun. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: