Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nieuws en kennisbank

Naast promotie en activatiemogelijkheden, biedt Clubbase een schat aan actueel nieuws en achtergrondinformatie.

Nieuws

Wekelijks plaatsen we gemiddeld drie nieuwsberichten over actuele sportclubthema’s. Denk hierbij aan informatie over de coronamaatregelen/-protocollen en de privacywetgeving, maar ook aan informatie en goede voorbeelden met betrekking tot ledenwerving, financiën, duurzaamheid, accommodatie, sociale veiligheid op de club en nog veel meer.

In de nieuwsstroom vind je regelmatig praktijkvoorbeelden van sportclubs en berichten over andere actuele onderwerpen die ook jouw club kunnen inspireren.

Kennisbank

Zie je als clubbestuurder door de bomen het bos niet meer, of heb je behoefte aan specifieke informatie bij het besturen van jouw club, dan kun je terecht bij de kennisbank op clubbase. Hier vind je algemene informatie, stappenplannen en wet- en regelgeving over allerlei sportclubthema’s.

Voor een duidelijk overzicht hebben we de informatie gerangschikt aan de hand van zeven hoofdthema’s: Bestuur & organisatie, Ledenwerving & -behoud, Open Club, Accommodatie, Samenwerking, Vrijwilligers & personeel en Advies & ondersteuning. Binnen deze hoofdthema’s kun je doorklikken voor meer specifieke sub-thema’s.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: