Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Clubbeheer

Op clubbeheer kun je de algemene informatie over jouw club op sport.nl aanpassen onder zes verschillende tabbladen: algemeen, clubprofiel, betaalgegevens, beheerder, trainers en locaties.

Algemeen

Hier beheer je de algemene gegevens van jouw club die zijn ingevuld bij het aanmelden van jouw sportclub bij Clubbase, zoals de sporten die jouw club aanbiedt en de naam waaronder jouw club zichtbaar is voor anderen.

Clubprofiel

Onder het tabblad Clubprofiel bepaal je hoe je jouw club presenteert aan de buitenwereld, met een goede beschrijving, een logo en mooie sfeerfoto’s. Ook kun je hier jouw doelgroepen afbakenen en je socialmedia-accounts delen. Je hebt een clubprofiel nodig om zichtbaar te zijn op verschillende platformen, en mee te doen met programma’s als Sportactie, Sportakkoord, Rabo ClubSupport en de NOC*NSF Nationale Sportweek.

Betaalgegevens

Hier kun je de betaalgegevens van jouw club beheren. Bij sommige programma’s, heb je de mogelijkheid om betaald sportaanbod aan te bieden. Als jouw sportaanbod betaalde deelnemers heeft gehad, hebben we de betaalgegevens van jouw sportclub nodig om je hiervoor uit te betalen.

Beheerders

We raden je aan om jouw club met meerdere personen te beheren. Zo kan je samen kijken hoe je het beste uit Clubbase haalt. Via dit onderdeel kan je eenvoudig de beheerders van jouw sportclub aanpassen.

Trainers

Aan elk sportaanbod dat je maakt, dien je een trainer te koppelen. Dit is een trainer, begeleider en/of contactpersoon voor de deelnemers die komen. Via dit onderdeel kan je eenvoudig nieuwe trainers toevoegen en verwijderen.

Locaties

Hier vind je de hoofdlocatie en trainingslocatie(s) van jouw sportclub. Veel sporters zoeken een sportactiviteit in een specifieke plaats en filteren hier het sportaanbod op. Sportactiviteiten die je plaatst op een platform, moeten zijn gekoppeld aan een trainingslocatie. Je kan meerdere trainingslocaties aanmaken.

Elke trainingslocatie is gekoppeld aan een plaats, maar je kunt ervoor kiezen om een trainingslocatie vindbaar te maken in meerdere plaatsen. Op die manier is je bereik groter. Mensen die aan de rand van een stad wonen, willen wellicht een activiteit beoefenen in het nabij gelegen dorp of andersom. Bovendien kan niet elke sport in iedere plaats worden beoefend, bijvoorbeeld schaatsen of golf. Zorg er dus voor dat het aanbod gekoppeld aan jouw trainingslocatie vindbaar is in de gewenste plaatsen.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: