Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Clubprofiel en Sport.nl

Als je jouw sportclub aanmeldt voor Clubbase word je uitgenodigd om jouw clubprofiel in te vullen. Hiermee creëer je een detailpagina van jouw sportclub, zodat jouw sportclub door (potentiële) sporters kan worden gevonden. Als je jouw Clubprofiel gegevens hebt ingevuld komt jouw sportclub automatisch op Sport.nl te staan. Clubs die op sport.nl al een clubprofiel hadden, worden automatisch omgezet.

Sport.nl heeft gemiddeld 30.000 bezoekers per maand en dus 360.000 per jaar. Daarvan doorlopen 3.300 bezoekers de sportwijzer. Jaarlijks worden er via sport.nl dus bijna 40.000. bezoekers doorverwezen naar een sportclub bij hen in de buurt. Grijp je kans en zorg dat ook jij gevonden wordt! 10.000 sportclubs gingen je voor.

Naast sport.nl kun je er met datzelfde clubprofiel voor kiezen zichtbaar te zijn op meerdere platformen, zoals de landelijke Sportactie, maar ook op regionale, lokale en sportspecifieke platformen zoals de Open Golfdagen, Golfstart, GaSchaatsen en Sport in Deventer en SportOn​. Daarmee verhoog je de zichtbaarheid van jouw club onder potentiële sporters en haal je nog meer rendement uit Clubbase.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: