Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Groei door in de sport

Kies een sportopleiding die bij jou past

Het aantal sporters in Nederland blijft groeien. Jong, oud, man, vrouw, steeds meer mensen beleven plezier aan sport. Dit is mogelijk door de, vaak vrijwillige, inzet van duizenden trainers, coaches, scheidsrechters en bestuurs- of commissieleden. Samen zorgen zij ervoor dat mensen kennis kunnen maken met de sport en zich hierin kunnen ontwikkelen.

Om goede sportomstandigheden te creëren is kennis nodig. Kennis die ervoor zorgt dat je begrijpt wat jouw sporters nodig hebben, hoe je ze kunt stimuleren, hoe je het sportplezier kunt vergroten en hoe je samen tot mooie prestaties kunt komen.

NOC*NSF Academie voor Sportkader staat middenin sportend Nederland en zet zich al ruim 10 jaar met succes in voor het opleiden van trainers, coaches, bestuurders en scheidsrechters in de sport. Dit doen zij door middel van thema’s als o.a. trainersbegeleiding, vrijwilligersmanagement, ledenbinding en het herkennen van grensoverschrijdend gedrag.

Kijk voor het volledige scholingsaanbod snel op www.sportopleidingen.nl.

Uitgelichte scholingen

E-learning Vrijwilligersmanagement
Het is iets waar iedere sportclub mee te maken krijgt: vrijwilligers. Via deze e-learning willen wij jou graag helpen met het vrijwilligersmanagement van jouw vereniging. Aan de hand van inspiratie, handige tips en praktische handvatten kan jij na afloop van de e-learning vorm geven aan alles omtrent het werven, binden en behouden van vrijwilligers. Door opdrachten zoals een battle absurd, het omdenken en de zogenaamde marsmannetjes krijg jij inzichten hoe je vrijwilligers zo effectief mogelijk kan inzetten voor de sportclub!

Meer informatie

Webinar Communicatie: juist nu! Maar hoe?  
Hoe kan jouw vereniging zowel de interne- als externe communicatie optimaliseren, júist nu het extra belangrijk is om te communiceren? De webinar Communicatie: juist nu! Maar hoe? Geeft je de handvatten die je nodig hebt om aan de gang te gaan met een gerichte communicatieaanpak, handige tools en succesvolle content.

Tijdens het webinar wordt jouw vereniging, samen met een aantal andere verenigingen, concreet op weg geholpen om communicatie optimaal in te zetten. Het webinar is praktijkgericht en interactief, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt voor jouw vereniging.

Meer informatie

Scholing Gezonde sportomgeving
Is het eigenlijk niet logisch om je als club in te zetten voor een gezonde (sport)omgeving? Sportclubs spelen immers een bijzondere rol in het stimuleren en activeren van een gezonde leefstijl. Maar hoe ga je hier nou concreet mee aan de slag? Tijdens deze masterclass wordt er uitgebreid stil gestaan bij het ontwikkelen van een beleid rondom roken, alcohol, eten en drinken. We gaan in op de centrale rol die de sportvereniging speelt als een prettige en gezonde plek, waar kinderen gezond gedrag aanleren, in een rookvrije omgeving. Zo groeit ook jouw sportclub toe naar een gezonde sportomgeving!

Meer informatie


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: