Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Verifiëren

  • Waarom is verificatie van de betaalgegevens van mijn sportclub nodig?

   Als jouw betaalgegevens niet kloppen, kunnen we je niet uitbetalen. Om er zeker van te zijn dat de betaling op de juiste plek terechtkomt vindt verificatie plaats. 

  • Waar zie ik de status van de verificatie van de betaalgegevens van mijn sportclub?

   Via Mijn Clubbase kan in het linker menu Clubbeheer geselecteerd worden. In Clubbeheer vind je onder Betaalgegevens de status van de verificatie (bijvoorbeeld: wachtend op verificatie). 

  • Hoe wijzig ik de reeds ingevulde betaalgegevens van mijn sportclub?

   Binnen het onderdeel Clubbeheer,  te bereiken via Mijn Clubbase, kan je via het tabblad betaalgegevens gewenste aanpassingen doorvoeren.  Vergeet afsluitend niet de wijzigingen op te slaan onderaan de pagina. Link 

  • Hoe verifieer ik de betaalgegevens van mijn sportclub?

   Door  0,01 Euro over te maken op onze rekening kan jouw bankrekeningnummer geverifieerd worden.  

  • Waarom is de verificatie van mijn betaalgegevens afgekeurd?

   Als wij niet op tijd de bevestiging hebben dat jouw betaalgegevens kloppen, zal een afkeuring volgen. Neem bij afkeuring contact op met NOC*NSF Sport Support om het probleem op te lossen. 

  • Hoelang duurt het voordat de betaalgegevens van mijn sportclub zijn geverifieerd?

   Doorgaans zal verificatie volgen binnen enkele werkdagen. 

  • Oeps, voor de verificatie van de betaalgegevens van mijn sportclub heb ik € 0,01 overgemaakt vanaf een andere bankrekening dan die van mijn sportclub. Wat nu?

   Dat kan natuurlijk gebeuren. Het is niet mogelijk dat jij als beheerder van jouw sportclub deze gegevens verandert. Dit hebben we zo ingesteld om ongewenst gebruik te voorkomen. Neem hiervoor contact op met NOC*NSF Sport Support. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: