Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Betaling

  • Wanneer ontvangt mijn sportclub het geld van deelname aan betaald sportaanbod?

   Direct nadat iemand sportaanbod heeft geboekt, wordt het bedrag van de boeking (minus eventuele administratiekosten) overgeboekt naar je Mollie-account.

   De uitbetaling vanuit Mollie naar de bankrekening van je sportclub gebeurt op de frequentie die je in Mollie hebt ingesteld. Dat kan elke werkdag zijn of bijvoorbeeld maandelijks op de eerste werkdag.

  • Wie betaalt mijn sportclub uit voor de betaalde deelname op mijn aanbod?

   Clubbase is een initiatief van sportbonden en NOC*NSF. NOC*NSF verzorgt de administratieve afhandeling en zorgt ervoor dat deelnemende clubs uitbetaald worden. 

  • Kan ik een specificatie ontvangen?

   Een keer per maand ontvang je een automatische mail over de uitbetaling die later in die maand gaat plaatsvinden. In deze mail zie je naast het bedrag ook welke activiteiten het betreft en het aantal deelnemers per activiteit.  

  • Ben ik als sportclub verplicht om btw in rekening te brengen bij betaalde sportactiviteiten?

   Wanneer je als sportclub diensten aanbiedt die zijn belast met btw, dan ben je zelf verantwoordelijk voor de btw-afdracht en de administratieve afhandeling die hiervoor nodig is. 

  • Wat ontvangt mijn sportclub per deelname?

   Als sportclub bepaal je zelf de prijs van je betaalde sportaanbod. Bied je activiteiten aan voor € 5 of minder, dan ontvang je als club datzelfde bedrag. Wanneer je betaalde sportaanbod per deelnemer meer dan € 5 kost, dan wordt er € 0,99 aan administratiekosten in rekening gebracht.

   Bij het aanmaken van betaald aanbod geef je in stap 4 aan wat het bedrag is dat de deelnemer dient te betalen. En zie je hoeveel hiervan je als sportclub ontvangt.

  • De uitbetaling klopt niet, wat nu?

   Dat is vervelend. Hiervoor kan je contact opnemen met NOC*NSF Sport Support. 

  • Kost het geld om als sportclub betaald sportaanbod te plaatsen?

   Het aanbieden van betaald sportaanbod kost je als sportclub niets! Ook de uitbetaling regelen we voor je.

   Bied je activiteiten aan voor € 5 of minder, dan ontvang je als club datzelfde bedrag. Wanneer je betaalde sportaanbod per deelnemer meer dan € 5 kost, dan wordt er € 0,99 aan administratiekosten in rekening gebracht. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: