Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Betaling

  • Wanneer krijgt mijn sportclub uitbetaald voor betaalde deelname op mijn aanbod?

   Rond de 24ste van iedere maand, over de maand voorafgaande aan de maand waarin de betaling wordt uitgevoerd. 

  • Wie betaalt mijn sportclub uit voor de betaalde deelname op mijn aanbod?

   Clubbase is een initiatief van sportbonden en NOC*NSF. NOC*NSF verzorgt de administratieve afhandeling en zorgt ervoor dat deelnemende clubs uitbetaald worden. 

  • Kan ik een specificatie ontvangen?

   Een keer per maand ontvang je een automatische mail over de uitbetaling die later in die maand gaat plaatsvinden. In deze mail zie je naast het bedrag ook welke activiteiten het betreft en het aantal deelnemers per activiteit.  

  • Ben ik als sportclub verplicht om btw in rekening te brengen bij betaalde sportactiviteiten?

   Indien de sportclub diensten aanbiedt die belast zijn met btw, is zij zelf verantwoordelijk voor de benodigde administratieve afhandeling en btw afdracht.

  • Wat ontvangt mijn sportclub per deelname?

   Dat bepaalt jouw club zelf. Bij het aanmaken van betaald sportaanbod heb je binnen stap 4 de mogelijkheid om aan te geven wat de deelnemer dient te betalen en hoeveel jouw sportclub hiervan ontvangt. Het verschil tussen deze bedragen heeft te maken met de administratiekosten die NOC*NSF in rekening brengt om een deel van de kosten te kunnen denken. 

  • De uitbetaling klopt niet, wat nu?

   Dat is vervelend. Hiervoor kan je contact opnemen met NOC*NSF Sport Support. 

  • Zijn er nog bijkomende kosten voor mijn sportclub?

   Er zijn geen bijkomende kosten voor de sportclub m.b.t. het aanbieden van betaald sportaanbod en de uitbetaling hiervan.  

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: