Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Initiatieven

  • Welke initiatieven zijn er?

   Op www.clubbase.nl/programma-s zie je welke initiatieven er zijn waar jouw sportclub aan kan meedoen. 

  • Waarom kan ik niet meedoen aan alle initiatieven?

   Als jouw aanbod niet overeenkomst met de voorwaarden (bijvoorbeeld qua sport of locatie) van een platform kan deze niet worden geselecteerd. Zie hieronder twee voorbeelden.

  • Aan welke initiatieven kan ik meedoen?

   Afhankelijk van de sporten die jouw sportclub aanbiedt en de trainingslocatie(s) waar het aanbod van jouw club plaatsvindt, kan je wel of niet meedoen met een initiatief. Zie hieronder twee voorbeelden. 

  • Zijn er kosten verbonden aan het meedoen met een initiatief?

   Nee, aan het meedoen met een initiatief zijn geen kosten verbonden. 

  • Waar kan ik zien aan welke initiatieven mijn club meedoet?

   Binnen het onderdeel Programma’s, te bereiken via ‘Mijn Clubbase’, kan je via het tabblad initiatieven zien aan welke platformen jouw club meedoet. 

  • Waar kan ik de initiatieven zien waar ik aan mee heb gedaan?

   Binnen het onderdeel Programma’s, te bereiken via ‘Mijn Clubbase’, kan je via het tabblad initiatieven zien aan welke platformen jouw club heeft meegedaan. 

  • Ik heb een vraag over een specifiek initiatief, waar vind ik meer informatie?

   Binnen het onderdeel Programma’s (te bereiken via ‘Mijn Clubbase) zie je welke platformen en initiatieven er zijn waar jouw sportclub aan meedoet, aan mee kan doen en aan mee heeft gedaan. Om te zien welke initiatieven voor jou relevant zijn klik je in het midden onder Programma’s op initiatieven. Door op de beknopte informatie naast het logo van het betreffende initiatief te klikken kom je op de informatiepagina over het initiatief. Voor extra informatie kan ook op de vermelde website geklikt worden. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: