Werf nieuwe leden met de sportactie

NOC*NSF en Albert Heijn zetten zich samen in voor een gezonder, actiever en sterker Nederland. Binnen onze samenwerking zetten we de kracht van sport in om mensen met plezier te laten bewegen. Door de drempel tot sport, beweging en gezond eten te verlagen, gaan we samen op weg naar een gezondere levensstijl voor iedereen.

Samen gaan we heel Nederland (jong en oud) na de zomervakantie aansporen om er weer gezond tegenaan te gaan. Door een sport te ontdekken die bij hem/haar past en gezonde voeding centraal te zetten. Dit doen we met een sportactie waarmee iedereen verschillende sporten kan uitproberen en de sfeer op de club kan proeven.

AH Sportactie

Zet jouw sport en club in de schijnwerpers en werf nieuwe leden

Wil jij met jouw sportclub laten zien hoe gaaf jouw sport en club zijn? Willen jullie meer leden welkom heten? Of jouw sportclub in de schijnwerpers zetten? Doe dan mee aan de sportactie die NOC*NSF en Albert Heijn op dit moment samen aan het ontwikkelen zijn. Dan lift je straks mee op de communicatiekracht van Albert Heijn en krijg je tips van NOC*NSF, jouw sportbond en gemeente om potentiële nieuwe leden op jouw club te krijgen én te houden.

De sportactie is nauw verbonden met de NOC*NSF Nationale Sportweek waarin we sport groots promoten en mensen inspireren te bewegen. In dezelfde periode als de sportactie, besteedt NOC*NSF met een landelijke campagne aandacht aan het belang van sport en sportclubs in het bijzonder. Dit spoort mensen, naast de communicatie over de sportactie zelf, extra aan om kennis te maken met jouw sport en club.

Wat vragen we van jou?

Wij vragen sportclubs om sportaanbod aan te maken, dit kun je vanaf 10 augustus al doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan proeflessen en clinics. Hiervoor kun je gebruik maken van ons online platform inclusief promotietool dat we je gratis ter beschikking stellen. Naast de communicatie van NOC*NSF en Albert Heijn over de sportactie, maak je ook via je eigen communicatiekanalen bekend dat iedereen welkom is om op jouw club te komen sporten, verzorg je de proeflessen/clinics en volg je geïnteresseerde sporters op.

De sportactie loopt van 14 t/m 27 september in de winkels van Albert Heijn. Dan ontvangt iedereen bij het boodschappen doen digitale zegels die tot en met 25 oktober verzilverd kunnen worden om bij jou op de club te komen sporten. Via ons ‘Zoek & Boek’ systeem kan iedereen makkelijk een proefles of clinic bij jou boeken en ontvang jij automatisch bericht van de aanmelding.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de sportactie? Vul dan hieronder je gegevens in. Via de mail houden we je dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en belangrijke data:

Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Voor meer informatie over de wijze waarop NOC*NSF omgaat met jouw persoonsgegevens verwijzen we je naar de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je vragen over de sportactie, neem dan contact met ons op via de chatbutton onderaan deze pagina of stuur een mailtje naar sportactie@nocnsf.nl