Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

NOC*NSF Nationale Sportweek

Door Sportbedrijf Lelystad

Sportbedrijf Lelystad heeft in 2021 een zeer succesvolle NOC*NSF Nationale Sportweek in Lelystad georganiseerd. Inwoners van Lelystad hebben van 17 tot en met 26 september 2021 genoten van sport en bewegen. Door het grote en gevarieerde sport- en beweegaanbod, inspiratiesessies en workshops hebben we de kracht van sport en bewegen ingezet om inwoners te stimuleren om in beweging te komen. De Nationale Sportweek hebben we georganiseerd in samenwerking met NOC*NSF, gemeente Lelystad, de Lelystadse sportclubs en onze partners en sponsoren. 

Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij en er is meer te winnen met sport en bewegen. Sporten is gezond, verbroedert, geeft zelfvertrouwen en maakt gelukkig. “Samen met het sportieve hart van Lelystad en onze partners hebben we de inwoners tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek laten zien dat sport en bewegen ook veel plezier met zich meebrengt”, vertelt Bas Bokkes, manager Sport, Bewegen & Vitaliteit van Sportbedrijf Lelystad.

Meer dan 30 sportclubs hebben hun deuren geopend voor Lelystedelingen van jong tot oud. Ook zijn er verschillende activiteiten door andere organisaties georganiseerd, zoals: 

  • Een inspiratiesessie voor ondernemers over vitaliteit op het werk;
  • Kookworkshops voor kinderen;
  • De 10@10 Challenge;
  • Een sportspullenmarkt;
  • De Be Active Night in De Koploper.

Door het brede sportaanbod en de samenwerking met onze partners heeft Sportbedrijf Lelystad haar inwoners in beweging gebracht.

Aanmelden voor inwoners

Het sportaanbod voor de Nationale Sportweek staat enkele maanden voor het begin op www.sportinlelystad.nl. Inwoners kunnen zich daar inschrijven om gratis kennis te maken met één of meerdere sportactiviteiten.

Nationale Sportweek 2022

Voordat inwoners zich kunnen aanmelden, moet u als sportaanbieder eerst het aanbod online zetten. De meeste sportclubs hebben via Clubbase inmiddels een eigen clubprofiel. Het clubprofiel op de pagina www.clubbase.nl dient nog te worden aangevuld met betaalgegegevens, beheerders, trainers en trainingslocaties.

Deze aftermovie is één van de middelen om de Nationale Sportweek en de clubactiviteiten die tijdens de sportweek plaatsvinden lokaal te promoten. We dagen alle sportverenigingen dan ook uit om tijdens het huidige sportseizoen nieuwe activiteiten te organiseren of bestaande activiteiten (extra) open te stellen voor nieuwe potentiële leden. Met de lokale campagne voor de sportweek vaart u als club eenvoudig mee op promotie van uw activiteiten. 

We kijken nu al uit naar de editie in 2022, want dan hebben wij samen met uw vereniging ook weer de eer om één van de vijf host-cities te zijn van de NOC*NSF Nationale Sportweek.


Link gekopieerd naar klembord

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sportbedrijf Lelystad via