Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Maandag 25 oktober - Theatervoorstelling 'Positief Coachen'

Lansingerland20 okt 2021

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel trainers en coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die in oktober in de gemeente Lansingerland te zien is. Meld je nu aan, want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij zijn team. Ook bij zijn zoon die hij coacht. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen begeleidt. Ook leuk en interessant voor onze bestuurs- en communicatieleden.

Op maandag 25 oktober zal de voorstelling bij TOGB georganiseerd worden (kantine sportvereniging TOGB, Het Hoge Land 23).

De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf van 19.30 tot 20.45 uur.

De toegang is gratis. Wel moet je van overheidswege een coronatoegangsbewijs hebben en moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via: www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/lansingerland. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

Tot maandag 25 oktober! En uh…. vraag aan andere trainers en coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.


Lansingerland 20 okt 2021
vragen?

vragen?

Neem contact op met Linda