Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Jongste jeugd (0-6 jaar)

Door Dordt Sport

De jongste jeugd kan in de gemeente Dordrecht kennismaken met sportverenigingen en andere sportaanbieders op verschillende manieren en in verschillende projecten.

Sportclubs uit de gemeente Dordrecht kunnen deelnemen aan de volgende activiteiten en projecten om sportaanbod onder de aandacht te brengen bij kinderen in het basisonderwijs.

  • Sporten met Luuk! (De sportclubs kunnen hier sportaanbod kenbaar maken)
  • Beweegalliantie Kinderopvang (De sportclubs OKK, DVO en Sparta organiseren het vervolg van de methodiek 'bewegen met Nijntje')
  • Alliantie KNGU (De sportclubs OKK, DVO en Sparta bieden Nijntje-beweegdiploma aan. Het KNGU zorgt voor de scholingen van de betrokkenen (KDV, gymnastiekvereniging, Fitmakers)
  • Alliantie Nijntje op het ijs (De sportclubs LIONS en DDD werken samen met Sparta, OKK en DVO, het KNGU en DordtSport om een programma te ontwikkelen voor de jongste jeugd op het ijs. Ook samen met de KNSB)
  • Sportbonden (De sportbonden organiseren sportaanbod speciaal voor deze doelgroep, denk aan volleybal speeltuin, kangoeroe korfbal, nijntje bewegen, etc.)

Heb je interesse of wil je meer informatie over één van bovenstaande onderwerpen? Mail dan naar collega Simone, s.schot@dordrecht.nl


Link gekopieerd naar klembord

Meer weten?

Meer weten?

Mail naar @dordrecht.nl
Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!