Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Jeugd (6-12 jaar)

Door Dordt Sport

De jeugd kan in de gemeente Dordrecht kennismaken met sportverenigingen en andere sportaanbieders op verschillende manieren en in verschillende projecten.

Sportclubs uit de gemeente Dordrecht kunnen deelnemen aan de volgende activiteiten en projecten om sportaanbod onder de aandacht te brengen bij kinderen in het basisonderwijs voor kinderen van de leeftijd 6-12 jaar:

  • Doet jouw club al mee aan Sporten met Luuk? (De sportclubs kunnen hier sportaanbod kenbaar maken) 
  • Staat jouw club al op de Schoolsport kalender? (De sportclubs kunnen mogelijk een eigen schoolsportevenement organiseren in samenwerking met Dordt Sport)
  • Wil jouw club beginnen met Trainersbegeleiding? (Sporters en trainers die sportplezier ervaren en zich kunnen ontwikkelen, blijven langer bij de club. Om die reden is de gemeente Dordrecht gestart met Clubkadercoaching. De clubkadercoach kan ondersteuning bieden op meerdere onderwerpen, waaronder Trainersbegeleiding: dit houdt in dat een clubkadercoach een sportclub helpt bij het opzetten, uitvoeren en borgen van structurele trainersbegeleiding en daarmee een positief sportklimaat bevordert)

Heb je interesse of wil je meer informatie over één van bovenstaande onderwerpen? Mail dan naar collega Willemijn van Aggelen, wa.van.aggelen@dordrecht.nl of bel: 06-39 58 22 00


Link gekopieerd naar klembord

Meer weten?

Meer weten?

Mail naar @dordrecht.nl
Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!