Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Ledenwerving

Door Dordt Sport

Ledenwerving is een belangrijk thema voor sportverenigingen en andere sportaanbieders. Hierbij wordt ook steeds vaker de koppeling met sportstimulering gezocht en het opstarten van sportaanbod voor specifieke doelgroepen.

Er bestaan veel verschillende manieren om nieuwe leden te werven voor een sportclub. Een van de mogelijkheden is participeren in een van de projecten die worden uitgevoerd vanuit Dordt Sport gericht op verschillende leeftijdscategorieën. Al dit aanbod is voor de inwoner van Dordrecht zichtbaar op www.dordtsport.nl, hét sportplatform dat inwoners en sportaanbieders bij elkaar brengt. Wilt u uw aanbod op dordtsport.nl publiceren, maak dan een clubprofiel aan op Clubbase. Dat werkt heel makkelijk, klik hier voor een handleiding. Indien u ondersteuning wilt bij het thema ledenwerving en/of wilt aanhaken bij een sportkennismakingsprogramma of sportaanbod voor een specifieke doelgroep, kunt u contact opnemen met de clubondersteuners van de gemeente Dordrecht. Zie hieronder "binnen het thema" voor welke categorieën wij aanbod hebben. 

Binnen dit thema

Meer weten?

Meer weten?

Mail naar @dordrecht.nl
Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!