Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Collectieve Energietarieven via het Inkoop Collectief van MKB Deventer

Sport in Deventer08 nov 2021

MKB Deventer heeft voor haar leden een eigen energie inkoopcollectief. In deze turbulente tijden waarbij de energietarieven de pan uitreizen doet MKB Deventer een handreiking naar de sportverenigingen. U kunt zonder lid te zijn van MKB Deventer aansluiten bij het energiecollectief en gebruik maken van de scherpe inkooptarieven.

MKB Deventer werkt samen met PM Energie (Park Management Energie). Door de energiemarkt op de voet te volgen, is PM Energie voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen. Hierdoor kunnen zij de inkoopcollectieven voorzien van een gedegen advies betreffende de energieleveranciers. Het inkoopcollectief neemt op basis van het advies van PME de uiteindelijke beslissingen. Vervolgens wordt de energie ingekocht en verdeeld onder de deelnemers. Doordat het goedkoper is om in één keer een groot volume energie in te kopen, ontstaat een fikse korting.

Maandagavond 13 december van 20.00u-21.00u legt PM Energie middels een online bijeenkomst uit hoe e.e.a. werkt. U kunt zich hiervoor kosteloos en zonder enige verplichting aanmelden. Wilt u deelnemen? Klik hier om in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging en een deelnamelink.

Meer info via https://pmenergie.nl/pmenergie.nl/

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Irene Dekker: i.dekker@sportbedrijfdeventer.nl | 06-24752232


Sport in Deventer 08 nov 2021
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via