Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Energietarieven voor sportverenigingen

Sport in Deventer14 okt 2021

Sportbedrijf Deventer heeft met Pure Energie een samenwerking op het gebied van energie voor sportverenigingen in de gemeente Deventer. Inmiddels hebben 15 sportverenigingen een contract via de collectiviteit afgesloten.

De huidige extreme situatie op de energiemarkt heeft ook gevolgen voord de collectieve afspraken voor de clubs in Deventer. Pure Energie is van mening dat de paniek medio volgend jaar wel weer gaat liggen en de extremiteiten er dan wel af zijn. Pure Energie biedt derhalve voorlopig geen nieuwe vaste contracten aan, enkel variabele tarieven. Op deze manier beschermen zij nieuwe klanten voor het vastleggen voor een lange contracttijd. Wel bieden zij aan een contract af te sluiten met flexibele tarieven. Dit betekent, dat je als verenging bij een eventuele overstap nu dus meer zal gaan betalen, maar bij een daling ben je ook vrij om dan voor een vaste optie te gaan kiezen. Advies vanuit Pure Energie is om bij je huidige leverancier te blijven zitten en niet over te stappen op dit moment. De verenigingen die afgelopen jaar wel zijn overgestapt naar Pure Energie krijgen bij afloop van hun contract wel een aanbod voor verlening van hun vaste contract voor maximaal een jaar. De prijzen zullen naar alle waarschijnlijkheid wel hoger liggen dan nu het geval is. 

Sportbedrijf Deventer is intussen in gesprek met MKB Deventer en onderzoekt of het mogelijk is dat sportverenigingen aan kunnen sluiten bij de hun collectieve afspraken. Daarnaast onderzoekt Sportbedrijf Deventer voor haar eigen organisatie wat de beste strategie is voor komend jaar. We houden u op de hoogte.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Irene Dekker | i.dekker@sportbedrijfdeventer.nl 

 


Sport in Deventer 14 okt 2021
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via