Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De Kampioenen; promoot uw sportaanbod

Sport in Deventer27 aug 2021

We gaan wat tofs doen in Deventer, iets speciaals… Tijdens de jaarlijkse Nationale Sportweek organiseren in heel Nederland gemeentes, sportbedrijven en clubs activiteiten om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport en bewegen. De Nationale Sportweek vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 26 september. En we gaan het in Deventer anders doen!

Ouderen, ze zijn geweldige ouders of grootouders. Ze weten meer over cultuur en sport. Beseffen van vriendschap inhoudt. Zitten vol mooie verhalen en ervaringen. En zijn nog energiek genoeg om dit alles met elkaar te delen. De ouderen onder ons zijn échte Kampioenen.
 
De Sportweek staat in Deventer dit jaar volledig in het teken van deze kampioenen tijdens de Kampioenen Spelen! Leeftijd is niets meer dan een getal, dat weet iedereen. En zelfs al voel je je wellicht wat oud, dan kan omgang met anderen en de juiste fysieke activiteiten je weer zo jong laten voelen als vroeger. En dat is precies wat sport en beweging biedt!
 
We dagen de Kampioenen uit om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen met alle activiteiten die jullie als sportaanbieders voor hen organiseren. We motiveren ze om tijdens de Kampioenen Spelen mee te doen met Oldstars voetbal of hockey, kennis te maken met tennis of bewegen in het water. En zijn zoveel (laagdrempelige) beweegactiviteiten voor Kampioenen die passen bij ieders niveau, ambitie en mogelijkheden. Tijdens de Kampioenen Spelen zetten we al deze activiteiten en de Kampioenen in het zonnetje. Daarnaast proberen we hen te enthousiasmeren om samen met anderen te bewegen of zich in te zetten voor de clubs.

Hoe doe je mee?
Wil je ook jouw aanbod aanmelden voor de Kampioenen Spelen in de week van 17 tot en met 26 september? Lees dan snel verder: 

Wat levert het op?

  • Jouw activiteiten worden gepromoot tijdens de lokale campagne Kampioenen Spelen onder de doelgroep, door middel van een lokale mediacampagne en op www.sportindeventer.nl/kampioenen;
  • Potentiële nieuwe deelnemers en/of vrijwilligers voor jouw club;
  • Zichtbaarheid van jouw club;
  • Clubondersteuning voor de Kampioenen Spelen door Sportbedrijf Deventer en sportindeventer.nl

 
Wat verwachten we van je?

  • Meld jouw activiteit aan door een mail te sturen naar events@sportbedrijfdeventer.nl met hierin een korte omschrijving van de activiteit.
  • Organiseer het aanbod voor de Kampioenen of versterk het bestaande aanbod of activiteit;
  • Maak jouw aanbod voor de kampioenen aan via het clubprofiel (mijn clubbase) op www.sportindeventer.nl/clubbase. Hoe dit werkt kun je terugvinden in het handboek dat je via deze link kunt openen.
  • Promoot de Kampioenen spelen extra vanuit jouw club met de communicatie- ondersteuning die je na aanmelding krijgt.
  • Zorg voor een warm ontvangst van de kampioenen op je club en een kwalitatieve activiteit die aansluit bij de doelgroep en waarmee je de Kampioen kunt binden aan de club.

Sport in Deventer 27 aug 2021
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via