Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Werksessie gezamenlijke inkoop sportclubs

Sport in Deventer16 nov 2020

De afgelopen periode hebben er een tweetal werksessies voor sportclubs plaatsgevonden op het gebied van gezamenlijke inkoop. Op 8 december krijgt dit een vervolg. Meedoen? Lees verder... 

Uit de diverse gesprekken, netwerkbijeenkomsten en inventarisaties met sportclubs is gebleken dat meerdere sportverenigingen in Deventer de behoefte hebben de mogelijkheden om gezamenlijk diverse producten en diensten in te kopen te onderzoeken. De belangrijkste thema’s die hierbij aan de orde kwamen zijn:

  • Energie
    • Verlagen van de elektriciteitsrekening
    • Zonnepanelen
    • Ledverlichting
  • Afvalverwerking
  • Horeca
  • Sportmaterialen

Daarom heeft Sportbedrijf Deventer een tweetal werksessie voor sportverenigingen georganiseerd om samen met verenigingen stappen te zetten op weg naar gezamenlijke inkoop. Inmiddels wordt er concreet een plan gemaakt voor samenwerking op het gebied van de inkoop van de thema's bier en energie. 

Op 8 december aanstaande (aanvang 19.30 uur) vindt er online een vervolgbijeenkomst plaats op de uitwerking van deze thema's. 

Is het centraal inkopen ook interessant voor uw club en wilt u meer informatie en/of zich aanmelden voor de volgende bijeenkomst?
Of wilt u eerst even van gedachten wisselen, neem dan contact op met Irene Dekker-Jansens Zij vertelt u graag meer over de actuele stand van zaken en mogelijkheden om te participeren. 

 

 

 

 


Sport in Deventer 16 nov 2020
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via