Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Volwassenen

Door Sport in Deventer

Sporten is belangrijk voor iedereen, om te ontspannen, zorgen te vergeten en zinnen te verzetten. Een kleine beetje extra beweging zorgt al voor het verschil. Bij sportverenigingen in de gemeente Deventer zijn legio mogelijkheden voor inwoners om te sporten. Sportbedrijf Deventer maakt dit aanbod inzichtelijk op sportindeventer.nl, het platform waar het sportaanbod in de gemeente Deventer te vinden is.

In heel Deventer viel dit voorjaar de Kampioenenkrant op de deurmat. Een krant vol sport- en beweegaanbod voor ouderen. Het doel van de krant was om zoveel mogelijk Kampioenen uit te dagen om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen. En dat is gelukt!   Er zijn veel mensen in beweging gekomen, divers sportaanbod is onder de aandacht gebracht en nog steeds is er vraag naar de krant als naslag voor professionals, wijkteams en bewoners.  

Een nieuwe ‘Sportindeventer’ krant: voor volwassenen  

Na het succes van deze krant geven we in augustus 2022 wederom een krant uit. Hetzelfde concept: een krant vol sport- en beweegaanbod, een andere doelgroep: alle volwassenen. Ook in deze editie is er weer ruimte voor het delen van ervaringen van deelnemers om anderen te enthousiasmeren.  

GRATIS vermelding krant 

Organiseert jouw vereniging activiteiten voor volwassenen in de periode van (minimaal) september tot en met december, dan nemen we dit aanbod graag kosteloos op in de “Sportindeventer” krant.  

Uitgave krant: eind augustus 2022 
Verspreiding: onder de inwoners van de gemeente Deventer 
Activiteiten voor volwassenen: half september tot aan de kerstvakantie 
Doel: zoveel mogelijk Deventenaren uit te dagen om (weer) in beweging te komen met activiteiten die passen bij ieders leeftijd, niveau, ambitie en mogelijkheden. 

 Hoe doe je mee? 

 • Meld jouw activiteit uiterlijk 15 juni aan via het aanmeldformulier. hierin beschrijf je onder andere wanneer en wat de deelnemers kunnen verwachten. Voeg ook een mooie foto toe als die aanwezig is. 
  Let op: de foto kan gebruikt worden voor publicatie in de krant. In het kader van de AVG is het verplicht toestemming te hebben van de geportretteerden op de foto. Vraag vooraf toestemming hiervoor en bevestig dit in het inschrijfformulier. 

 • Naast een omschrijving van de vereniging en sportaanbod voor volwassenen, ontvangen we graag een stukje over de beleving van 1 of 2 volwassen deelnemers aan de activiteit. 
  U kunt zelf een deelnemer een stukje laten schrijven, door enkele vragen op te sturen, zoals: 
  Welke activiteit doe je en sinds wanneer?  
  Sinds wanneer ben je aangesloten bij de vereniging/club/groep? 
  Hoe ben je ermee in contact gekomen? 
  Wat maakt deze vereniging/activiteit leuk of bijzonder?
 • Wat was een hoogtepunt van je periode bij deze vereniging?

Deze omschrijving kunt u als extra document mailen naar sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl

De eerste editie van de SportinDeventer krant voor 'Kampioenen'

Wat levert het op?  

 • Zichtbaarheid van jouw club d.m.v. de sport- en beweegkrant, social media en de vermelding op sportindeventer.nl/volwassenen.   
 • Potentiële nieuwe deelnemers en/of vrijwilligers voor jouw club; 
 • Na aanmelding volgt een uitnodiging voor een online sessie waarin we uitleg geven over het gebruik van clubbase en het publiceren van het aanbod op sportindeventer.nl.  

Vragen over de campagne of over sportaanbod voor deze doelgroep? Neem dan contact met ons op via sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl. 


Link gekopieerd naar klembord

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via