Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Volwassenen

Door Sport in Deventer

Sporten is belangrijk voor iedereen, om te ontspannen, zorgen te vergeten en zinnen te verzetten. Een kleine beetje extra beweging zorgt al voor het verschil. Bij sportverenigingen in de gemeente Deventer zijn legio mogelijkheden voor inwoners om te sporten. Sportbedrijf Deventer maakt dit aanbod inzichtelijk op sportindeventer.nl, het platform waar het sportaanbod in de gemeente Deventer te vinden is.

In heel Deventer viel dit voorjaar de Kampioenenkrant op de deurmat. Een krant vol sport- en beweegaanbod voor ouderen. Het doel van de krant was om zoveel mogelijk Kampioenen uit te dagen om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen. En dat is gelukt!   Er zijn veel mensen in beweging gekomen, divers sportaanbod is onder de aandacht gebracht en nog steeds is er vraag naar de krant als naslag voor professionals, wijkteams en bewoners.  

Een nieuwe ‘Sportindeventer’ krant: voor volwassenen  

Na het succes van deze krant valt in de week van 29 augustus 2022 SportinDeventer krant voor volwassenen op de deurmat. Hetzelfde concept: een krant vol sport- en beweegaanbod, een andere doelgroep: alle volwassenen. Ook in deze editie is er weer ruimte gemaakt voor het delen van ervaringen van deelnemers om anderen te enthousiasmeren.  

Organiseert jouw vereniging activiteiten voor volwassenen in de periode van (minimaal) september tot en met december, dan kan ook dit aanbod nog meevaren op de promotie van sport en bewegen in de krant. 

Wat levert het op?  

  • Zichtbaarheid van jouw club d.m.v. de koppeling met sportindeventer in de sport- en beweegkrant, social media en de vermelding op sportindeventer.nl/volwassenen.   
  • Potentiële nieuwe deelnemers en/of vrijwilligers voor jouw club. 

Vragen over de campagne of over sportaanbod voor deze doelgroep? Neem dan contact met ons op via sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl. 

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel, plaats het aanbod voor volwassenen dat jouw vereniging aanbiedt in de actiperiode via het clubprofiel (mijn clubbase) op www.sportindeventer.nl/volwassenen. In de krant worden volwassen inwoner van de stad gestimuleerd in beweging te komen en op sportindeventer.nl het aanbod te bekijken. Zorg dus dat ook jouw aanbod erbij staat en maak zo gratis promotie voor jouw club. 

Ben je niet bekend met Clubbase voor jouw club, kijk dan hier hoe het werkt. Kom je er toch niet helemaal uit, neem dan contact op met clubbase@sportindeventer.nl. We helpen je graag verder! 

De eerste editie van de SportinDeventer krant voor 'Kampioenen'


Link gekopieerd naar klembord

Meer weten?

Meer weten?

Neem dan contact op met Sport in Deventer via
clubbase@sportindeventer.nl 


Of meld u aan voor de nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws voor sportclubs in Deventer