Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Volwassenen

Door Sport in Deventer

Sporten is belangrijk voor iedereen, om te ontspannen, zorgen te vergeten en zinnen te verzetten. Een kleine beetje extra beweging zorgt al voor het verschil. Bij sportverenigingen in de gemeente Deventer zijn legio mogelijkheden voor inwoners om te sporten. Sportbedrijf Deventer maakt dit aanbod inzichtelijk op sportindeventer.nl, het platform waar het sportaanbod in de gemeente Deventer te vinden is.

In heel Deventer valt dit najaar de vierde editie van de SportinDeventer krant op de deurmat. Een krant vol sport- en beweegaanbod voor volwassenen. Het doel van de krant is om zoveel mogelijk volwassenen uit te dagen om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen. 

Een nieuwe ‘Sportindeventer’ krant: voor volwassenen  

Na het succes van de krant in 2022 valt in het najaar van 2023 de tweede SportinDeventer krant voor volwassenen op de deurmat. Hetzelfde concept: een krant vol sport- en beweegaanbod voor alle volwassenen. 

Organiseert jouw vereniging activiteiten voor volwassenen in de periode van (minimaal) september tot en met december, dan kan ook dit aanbod nog meevaren op de promotie van sport en bewegen in de krant. Hou de nieuwsbrief voor clubs in de gaten. Hierin wordt binnenkort een oproep gedaan om deel te nemen aan deze actie.  

Wat levert het op?  

  • Zichtbaarheid van jouw club d.m.v. de koppeling met SportinDeventer in de sport- en beweegkrant, social media en de vermelding op sportindeventer.nl/volwassenen.   
  • Potentiële nieuwe deelnemers en/of vrijwilligers voor jouw club. 

Vragen over de campagne of over sportaanbod voor deze doelgroep? Neem dan contact met ons op via sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl. 

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel, plaats het aanbod voor volwassenen dat jouw vereniging aanbiedt in de actieperiode via het clubprofiel (mijn clubbase) op www.sportindeventer.nl/volwassenen. In de krant worden volwassen inwoner van de stad gestimuleerd in beweging te komen en op sportindeventer.nl het aanbod te bekijken. Zorg dus dat ook jouw aanbod erbij staat en maak zo gratis promotie voor jouw club. 

Ben je niet bekend met Clubbase voor jouw club, kijk dan hier hoe het werkt. Kom je er toch niet helemaal uit, neem dan contact op met sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl. We helpen je graag verder! 

De eerste editie van de SportinDeventer krant voor 'Kampioenen'


Link gekopieerd naar klembord

Meer weten?

Meer weten?