Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Koningsspelen 2022

Door Sport in Deventer

Op vrijdag 22 april 2022 vinden de Koningsspelen 2022 plaats. Op diverse locaties in de gemeente Deventer bieden sportverenigingen elk jaar sportclinics om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. Ook komende editie is hiervoor de gelegenheid. Daarnaast bieden we sportverenigingen wederom de mogelijkheid om mee te doen met de 'Koningsspelen Sportvoucher' waarmee kinderen ook een proeftraining kunnen volgen op de sportvereniging zelf.

Koningsspelen Sportclinics

Op vrijdag 22 april 2022 vinden de Koningsspelen plaats. Op deze dag kunnen kinderen uit de groepen 5 t/m 8 in het basisonderwijs sportclinics volgen van verschillende sportverenigingen.  Sportbedrijf Deventer faciliteert deze clinics en stimuleert scholen zich in te schrijven voor deze clinics. Dit gebeurd in februari 2022.

Locaties & tijd

De sportclinics vinden elk jaar plaats op verschillende locaties. De vaste locaties zijn:

  • De Scheg (ijsbaan, sporthallen en zwembad)
  • Borgelerbad (zwembad)
  • Sportpark Keizerslanden (sportvelden)
  • SV Helios (sportvelden)
  • TPC Colmschate (tennis en padel)
  • Beachvelden & De Uutvlog Bathmen

Als sportvereniging wordt u door Sportbedrijf Deventer op één van deze locaties ingedeeld. Ook is in overleg mogelijk om op de eigen accommodatie sportclinics aan te bieden.

Sportclinics vinden plaats tussen 9.30 - 11.30 uur en 12.00 - 14.00 uur. Er is dus een ochtend en een middagronde. U krijgt een contactpersoon vanuit Sportbedrijf Deventer aan uw vereniging gekoppeld die organisatorische taken regelt voorafgaand aan en op de dag van de Koningsspelen.

Sportvouchers

Na afloop van de Koningsspelen krijgt elk kind dat heeft deelgenomen aan de Koningsspelen een sportvoucher mee. Met deze voucher worden kinderen gestimuleerd om ook bij de vereniging zelf een proeftraining te volgen. Kinderen kunnen dit sportaanbod boeken op www.sportindeventer.nl/koningsspelen

Wat krijgt u als vereniging?

  • Promotie van uw sport en sportvereniging op ongeveer 35 basisscholen in de gemeente Deventer.;
  • Gegarandeerd een groep kinderen waaraan uw trainers een sportclinic verzorgen;
  • Een vergoeding van € 100,00 per sportvereniging die vrij kan worden besteed (aan bijvoorbeeld trainers of materiaal)

Inschrijven

Heeft u interesse om deel te nemen aan de Koningsspelen 2022? Stuur een e-mail naar sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met Tim van Beek of Chantal Herms op eerder genoemd e-mailadres.

LET OP: UITVOERING VAN DE KONINGSSPELEN 2022 IS AFHANKELIJK VAN DE OP DAT MOMENT GELDENDE COVID-19 MAATREGELEN.

 

 

Koningsspelen Sportvoucher

Sportindeventer.nl is hét sportplatform waar alle sportaanbieders in de gemeente Deventer hun sportaanbod kunnen publiceren. Inwoners kunnen dan makkelijk een sport of sportvereniging vinden waarbij ze een keer een proefles kunnen doen, deelnemen aan een evenement of bijvoorbeeld een betaalde activiteit boeken.

Tijdens de Koningsspelen 2022 krijgt elke leerling een voucher, waarmee hij/zij na de Koningsspelen sportactiviteiten kan boeken op  www.sportindeventer.nl/koningsspelen. Een speciale activatiepagina als verlengde van de Koningsspelen 2022 met het sportaanbod van clubs in Deventer.
Een mooie kans dus om eenvoudig kinderen naar jouw club te leiden door middel van het aanbieden van sport. Met de voucher kunnen kinderen deelnemen aan jullie activiteiten.

Meedoen? Dat kan heel makkelijk door middel van het doorlopen van de volgende stappen: 

Hoe werkt het? 

STAP 1. Bedenk welke activiteiten je aan de jeugd wilt aanbieden en wanneer. Om het aanbod van jouw club op de Koningsspelenpagina te laten komen, dient het te worden gepland in de periode van 22 april t/m 31 juli 2022. Je kunt er zelf voor kiezen of je dit bij een reguliere training laat plaatsvinden of hiervoor een apart moment voor organiseert.

TIP: Speel hierbij in op bijvoorbeeld de vakanties: de meivakantie sluit direct aan op de Koningsspelen. En hou rekening met schooltijden buiten de vakantieperiode. 

STAP 2. Om als vereniging jouw aanbod in the picture te zetten op de Koningsspelenpagina, dient er een clubprofiel worden aangemaakt.

Klik hier om een clubprofiel aan te maken. Het kan zijn dat uw sportvereniging al een profiel heeft. Indien dat het geval is, neemt u contact op met onderstaande contactpersonen. Zij kunnen een e-mailadres aan een bestaand profiel toevoegen. Wanneer je ingelogd bent in het clubprofiel bent, kun je 'mijn clubbase' sportaanbod invoeren.

Let bij het aanmaken van het aanbod op de volgende aandachtspunten: 

Bij het aanmaken van het sportaanbod kies je voor het platform 'Sport in Deventer' (zie het voorbeeld hieronder in de afbeelding):

Het sportaanbod van de vereniging kan worden gepland in de periode van 23 april t/m 31 juli 2021.
Maak gebruik van mooie en aantrekkelijke foto's en afbeeldingen bij het aanbod. Dat heeft een aantrekkende werking. 

Let op dat je bij de doelgroep "leerlingen" en "kinderen" aanvinkt. . Zie als voorbeeld de afbeelding hieronder. 

Als laatste kies je bij Publiceren voor de optie Koningsspelen 2021. 

Als je het aanbod met de aandachtspunten zoals hierboven hebt ingevoerd, vind je jouw sportaanbod op de activatiepagina voor de Koningsspelen 2022 op www.sportindeventer.nl/koningsspelen. De kinderen van de basisscholen krijgen op 22 april vouchers uitgereikt en worden gestimuleerd om op de Koningsspelen pagina te zoeken naar toffe vervolgactiviteiten van sportclubs. Zorg dus dat jouw aanbod erbij staat, want dan kunnen de kinderen het makkelijk zoeken, vinden en boeken!

LET OP: Het kan soms enkele minuten duren voor het aanbod gekoppeld is. Zie je het dus niet direct terug, probeer het dan na enkele minuten nog een keer. Blijft het niet zichtbaar, neem dan contact op. 

Indien bovenstaande stappen niet lukken of je hebt andere vragen, neem dan contact op met Tim van Beek of Chantal Herms via sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl

 

 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via