Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Koningsspelen 2021

Door Sport in Deventer

Op vrijdag 23 april 2021 vinden de Koningsspelen 2021 plaats. Helaas dit jaar niet door middel van een grootschalig evenement, maar hebben basisscholen de mogelijkheid om een schooleditie te organiseren met diverse spellen en leskaarten. Voorgaande edities hadden sportverenigingen een grote rol in het aanbieden van sportclinics tijdens de spelen aan alle leerlingen in de gemeente Deventer. Dit jaar bieden wij deze mogelijkheid opnieuw, alleen dan in de vorm van sportclinics bij de sportvereniging. Leerlingen krijgen op school een voucher waarmee zij na de Koningspelen op 23 april sportaanbod kunnen boeken op www.sportindeventer.nl/koningsspelen

Sportindeventer.nl is hét sportplatform waar alle sportaanbieders in de gemeente Deventer hun sportaanbod kunnen publiceren. Inwoners kunnen dan makkelijk een sport of sportvereniging vinden waarbij ze een keer een proefles kunnen doen, deelnemen aan een evenement of bijvoorbeeld een betaalde activiteit boeken.

Tijdens de Koningsspelen 2021 krijgt elke leerling een voucher, waarmee hij/zij na de Koningsspelen sportactiviteiten kan boeken op  www.sportindeventer.nl/koningsspelen. Een speciale activatiepagina als verlengde van de Koningsspelen 2021 met het sportaanbod van clubs in Deventer.
Een mooie kans dus om eenvoudig kinderen naar jouw club te leiden door middel van het aanbieden van sport. Met de voucher kunnen kinderen deelnemen aan jullie activiteiten.

Meedoen? Dat kan heel makkelijk door middel van het doorlopen van de volgende stappen: 

Hoe werkt het? 

STAP 1. Bedenk welke activiteiten je aan de jeugd wilt aanbieden en wanneer. Om het aanbod van jouw club op de Koningsspelenpagina te laten komen, dient het te worden gepland in de periode van 23 april t/m 31 juli 2021. Je kunt er zelf voor kiezen of je dit bij een reguliere training laat plaatsvinden of hiervoor een apart moment voor organiseert.

TIP: Speel hierbij in op bijvoorbeeld de vakanties: de meivakantie sluit direct aan op de Koningsspelen. En hou rekening met schooltijden buiten de vakantieperiode. 

STAP 2. Om als vereniging jouw aanbod in the picture te zetten op de Koningsspelenpagina, dient er een clubprofiel worden aangemaakt.

Klik hier om een clubprofiel aan te maken. Het kan zijn dat uw sportvereniging al een profiel heeft. Indien dat het geval is, neemt u contact op met onderstaande contactpersonen. Zij kunnen een e-mailadres aan een bestaand profiel toevoegen. Wanneer je ingelogd bent in het clubprofiel bent, kun je 'mijn clubbase' sportaanbod invoeren.

Let bij het aanmaken van het aanbod op de volgende aandachtspunten: 

Bij het aanmaken van het sportaanbod kies je voor het platform 'Sport in Deventer' (zie het voorbeeld hieronder in de afbeelding):

Het sportaanbod van de vereniging kan worden gepland in de periode van 23 april t/m 31 juli 2021.
Maak gebruik van mooie en aantrekkelijke foto's en afbeeldingen bij het aanbod. Dat heeft een aantrekkende werking. 

Let op dat je bij de doelgroep "leerlingen" en "kinderen" aanvinkt. . Zie als voorbeeld de afbeelding hieronder. 

Als laatste kies je bij Publiceren voor de optie Koningsspelen 2021. 

Als je het aanbod met de aandachtspunten zoals hierboven hebt ingevoerd, vind je jouw sportaanbod op de activatiepagina voor de Koningsspelen 2021 op www.sportindeventer.nl/koningsspelen. De kinderen van de basisscholen krijgen op 23 april vouchers uitgereikt en worden gestimuleerd om op de Koningsspelen pagina te zoeken naar toffe vervolgactiviteiten van sportclubs. Zorg dus dat jouw aanbod erbij staat, want dan kunnen de kinderen het makkelijk zoeken, vinden en boeken!

LET OP: Het kan soms enkele minuten duren voor het aanbod gekoppeld is. Zie je het dus niet direct terug, probeer het dan na enkele minuten nog een keer. Blijft het niet zichtbaar, neem dan contact op. 

Indien bovenstaande stappen niet lukken of je hebt andere vragen, neem dan contact op met Tim van Beek of Chantal Herms via sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl

 

 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via