Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Koningsspelen

Door Sport in Deventer

Elk jaar vinden in april de Koningsspelen plaats. Op diverse locaties in de gemeente Deventer bieden sportverenigingen elk jaar sportclinics om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. Daarnaast bieden we sportverenigingen jaarlijks de mogelijkheid om mee te doen met de 'Koningsspelen Sportvoucher' waarmee kinderen ook een proeftraining kunnen volgen op de sportvereniging zelf.

Koningsspelen Sportvoucher

Sportindeventer.nl is hét sportplatform waar alle sportaanbieders in de gemeente Deventer hun sportaanbod kunnen publiceren. Inwoners kunnen dan makkelijk een sport of sportvereniging vinden waarbij ze een keer een proefles kunnen doen, deelnemen aan een evenement of bijvoorbeeld een betaalde activiteit boeken.

Tijdens de Koningsspelen 2023 kreeg elke leerling een voucher, waarmee hij/zij na de Koningsspelen sportactiviteiten kan boeken op  www.sportindeventer.nl/koningsspelen. Een speciale activatiepagina als verlengde van de Koningsspelen 2023 met het sportaanbod van clubs in Deventer. Een mooie kans dus om eenvoudig kinderen naar jouw club te leiden door middel van het aanbieden van sport. Met de voucher kunnen kinderen deelnemen aan jullie activiteiten. Meedoen? Dat kan heel makkelijk door middel van het doorlopen van de volgende stappen: 

Hoe werkt het? 

STAP 1. Bedenk welke activiteiten je aan de jeugd wilt aanbieden en wanneer. Om het aanbod van jouw club op de Koningsspelenpagina te laten komen, dient het te worden gepland in de periode van 8 mei t/m 21 juli 2023. Je kunt er zelf voor kiezen of je dit bij een reguliere training laat plaatsvinden of hiervoor een apart moment voor organiseert.

TIP: Speel hierbij in op bijvoorbeeld de vakanties: de meivakantie sluit direct aan op de Koningsspelen. En hou rekening met schooltijden buiten de vakantieperiode. 

STAP 2. Om als vereniging jouw aanbod in the picture te zetten op de Koningsspelenpagina, dient er een clubprofiel worden aangemaakt.

Klik hier om een clubprofiel aan te maken. Het kan zijn dat uw sportvereniging al een profiel heeft. Indien dat het geval is, neemt u contact op met onderstaande contactpersonen. Zij kunnen een e-mailadres aan een bestaand profiel toevoegen. Wanneer je ingelogd bent in het clubprofiel bent, kun je 'mijn clubbase' sportaanbod invoeren.

Let bij het aanmaken van het aanbod op de volgende aandachtspunten: 

Bij het aanmaken van het sportaanbod kies je voor het platform 'Sport in Deventer' (zie het voorbeeld hieronder in de afbeelding):

Het sportaanbod van de vereniging kan worden gepland in de periode van 8 mei t/m 21 juli 2023.
Maak gebruik van mooie en aantrekkelijke foto's en afbeeldingen bij het aanbod. Dat heeft een aantrekkende werking. 

Let op dat je bij de doelgroep "leerlingen" en "kinderen" aanvinkt. . Zie als voorbeeld de afbeelding hieronder. 

Als laatste kies je bij Publiceren voor de optie Koningsspelen 2021. 

Als je het aanbod met de aandachtspunten zoals hierboven hebt ingevoerd, vind je jouw sportaanbod op de activatiepagina voor de Koningsspelen 2023 op www.sportindeventer.nl/koningsspelen

De kinderen van de basisscholen krijgen op 21 april 2023 vouchers uitgereikt en worden gestimuleerd om op de Koningsspelen pagina te zoeken naar toffe vervolgactiviteiten van sportclubs. Zorg dus dat jouw aanbod erbij staat, want dan kunnen de kinderen het makkelijk zoeken, vinden en boeken!

LET OP: Het kan soms enkele minuten duren voor het aanbod gekoppeld is. Zie je het dus niet direct terug, probeer het dan na enkele minuten nog een keer. Blijft het niet zichtbaar, neem dan contact op. 

Indien bovenstaande stappen niet lukken of je hebt andere vragen, neem dan contact op met Tim van Beek of Chantal Herms via sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl. 

Gerelateerd

Meer weten?

Meer weten?

Mail naar clubbase@sportindeventer.nl
Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!