Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportweek Deventer 2020

Door Sport in Deventer

In Deventer gaan we de sport en de sportclubs extra in de schijnwerpers zetten tijdens de Deventer Sportweek 2020. Allereerst gaan we de prijzen voor de Deventer Sportverkiezing 2019 in aangepaste vorm uitreiken. We hebben de uitreiking moeten uitstellen als gevolg van de coronamaatregelen, maar tijdens de Deventer Sportweek 2020 gaan we hier op digitale wijze alsnog gepaste aandacht aan geven. Wat wordt de topsportprestatie van 2019? Wie wordt de sporter van het jaar? Je ontdekt het tijdens de Deventer Sportweek 2020! Maar we gaan natuurlijk ook en vooral de lokale sportclubs en –activiteiten in de picture zetten. 

Hoe doe je mee?

We dagen jullie uit om tijdens de Deventer Sportweek nieuwe activiteiten te organiseren of bestaande activiteiten (extra) open te stellen voor nieuwe potentiële leden. Een uitgelezen mogelijkheid om de AH sportactie en de sportweek te combineren met bijvoorbeeld een open dag.

Een aantal voorbeelden:

  • Organiseer een open dag op de club tijdens de Sportweek;
  • Organiseer een kennismakingstraining/les voor nieuwe leden;
  • Of maak gebruik van bestaande lessen door die in de NSW extra open te stellen voor geïnteresseerden;
  • Maak van de reguliere woensdagtrainingen “vriendjes en vriendinnetjesdagen”en daag de jeugd uit een introducé mee te nemen.

Wees creatief en zorg voor laagdrempelige, uitnodigende activiteiten op jouw club. De activiteiten die clubs organiseren in de periode van 18 tot en met 27 september worden door Sportbedrijf Deventer ondersteunt in communicatie en promotie van de Deventer Sportweek 2020 in huis-aan-huis bladen, online én het platform sportindeventer.nl om het extra onder de aandacht te brengen en inwoners te enthousiasmeren om deel te nemen.

Lees verder onder de afbeelding

NSW in een notendop

  • Organiseer tijdens de Deventer Sportweek, dus in (en na) de periode van 18 t/m 27 september sportaanbod en activiteiten;
  • Meld deze aan via www.sportindeventer.nl/clubbase: jouw activiteiten worden dan zichtbaar voor potentiële sporters op sportindeventer.nl;
  • Tijdens de Sportweek worden de activiteiten extra gepromoot met verwijzing naar het platform; 
  • Inwoners kunnen via sportindeventer.nl de activiteiten zoeken, vinden en boeken;
  • Zo werf je makkelijk deelnemers voor jouw activiteiten.
  • Meld je jouw activiteiten ook meteen aan voor de Sportactie, dan vang je twee vliegen in één klap. 

Heb je vragen of een te gekke activiteit bedacht die je met ons wilt delen? Neem dan gerust contact op via sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl De verenigingsondersteuners beantwoorden graag je vragen. 

Gerelateerd

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via