Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportactie

Door Sport in Deventer

Met de sportactie enthousiasmeren NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden, gemeenten en de deelnemende sportclubs potentiële sporters om (weer) te gaan sporten. Plezier in sport staat hierbij centraal: want wat je leuk vindt, houd je langer vol. Daarom willen we iedereen de kans geven om verschillende sporten te proberen en de sfeer op de club te proeven. 

Waarom de sportactie voor jouw club interessant is? Jouw sportclub kan mensen uit de gemeente of buurt laten kennis maken met jouw sport en club, nieuwe leden werven en de vereniging promoten.

De sportactie in een notendop

  • Van 14 t/m 27 september 2020 ontvangt iedereen bij het boodschappen doen bij Albert Heijn sportvouchers
  • De sportvouchers kunnen tot en met 25 oktober 2020 verzilverd worden door gratis sportactiviteiten te boeken bij de deelnemende sportclubs
  • De club ontvangt automatisch bericht dat de sportactiviteit geboekt is en verzorgt de activiteit op het afgesproken moment
  • De sportactie is nauw verbonden met de Nationale Sportweek en vindt in dezelfde periode plaats. De landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’ zet in deze periode het belang van sport en sportclubs nog eens extra in de spotlights. Het ultieme moment dus om met jouw sport en club hierbij aan te haken.

Nice to know: 25% van de deelnemers aan de vorige sportactie werd daadwerkelijk lid van een sportclub en 35% overwoog om lid te worden.

Wat vraagt het van jouw club?

  • Meld je club en sportactiviteiten aan via clubbase.nl/sportactie op het platform Clubbase (het vernieuwde Clubprofiel) van NOC*NSF. Hier kun je ook promotiemateriaal maken, specifiek voor de sportactie.
  • De club communiceert gedurende de sportactie actief dat jullie meedoen
  • De club ontvangt de deelnemers hartelijk op de club, laat hen de sfeer op de club proeven, regelt goede en enthousiaste trainers en volgt de deelnemers op. Dit kan bijvoorbeeld door het meegeven van een flyer met meer informatie, een specifiek aanbod en/of een mail sturen om te vragen hoe de sportactiviteit bevallen is.
  • Meld je jouw activiteiten meteen ook aan voor het platform sportindeventer, dan vang je twee vliegen in één klap!

Heb je vragen over de sportactie? Neem dan gerust contact op via sportactie@nocnsf.nl. De collega’s van de SportSupport helpdesk van NOC*NSF beantwoorden graag je vragen.

Gerelateerd

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via