Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Deventer Sportweek 2020

Door Sport in Deventer

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is dan ook opnieuw het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek en de Deventer Sportweek 2020!

In Deventer haken we in op het thema van de Nationale Sportweek (NSW) #Sport doet iets met je en de landelijke sportactie. We willen we de sport en de sportclubs extra in de schijnwerpers zetten tijdens de Deventer Sportweek. Dit doen we door de introductie van de promotiefilm Sport doet iets met je waarin lokale sporters vertellen wat sport met hun doet en zo enthousiasmeren we de inwoners van de stad om te gaan sporten en bewegen. 

Deze film is één van de middelen om de Sportweek Deventer 2020 en de clubactiviteiten die tijdens maar ook na de sportweek plaatsvinden lokaal te promoten. We dagen alle sportverenigingen dan ook uit om tijdens de Deventer Sportweek nieuwe activiteiten te organiseren of bestaande activiteiten (extra) open te stellen voor nieuwe potentiële leden. Met de lokale campagne voor de sportweek vaar je als club eenvoudig mee op promotie van jouw activiteiten. 

Meld jij jouw activiteiten gelijk ook aan voor de landelijke sportactie, dan vang je twee vliegen in één klap. Want met de sportactie enthousiasmeren NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden, gemeenten en de deelnemende sportclubs potentiële sporters om (weer) te gaan sporten. Plezier in sport staat hierbij centraal: want wat je leuk vindt, houd je langer vol. Daarom willen we iedereen de kans geven om verschillende sporten te proberen en de sfeer op de club te proeven. En bovenal kun je jouw club op de kaart zetten met de sportactie

Ook vinden tijdens de sportweek diverse interactieve webinars voor clubs plaats. Thema's zoals bijvoorbeeld Sociale veiligheid en Financieel Gezond de crises door komen hier aan bod. 

Zet je club in de spotlight en werf nieuwe leden door mee te doen aan de Deventer Sportweek en de landelijke Sportactie of versterk je club door aan te sluiten bij een van de interactieve webinars!

Coronamaatregelen

In verband met de maatregelen tegen corona is inschrijven voor activiteiten vooraf of ter plekke verplicht. Schrijf bij voorkeur van te voren in, omdat ook het aantal deelnameplekken beperkt kan zijn of in tijdsblokken ingedeeld. We verzoeken u zich op de locaties van de activiteiten te houden aan de geldende en aangegeven maatregelen.

Binnen dit thema

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via