Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportstimulering & ledenwerving

Door Sport in Deventer

Ledenwerving is een belangrijk thema voor sportverenigingen en andere sportaanbieders. Hierbij wordt ook steeds vaker de koppeling met sportstimulering gezocht en het opstarten van sportaanbod voor specifieke doelgroepen.

Er bestaan veel verschillende manieren om nieuwe leden te werven voor een sportvereniging. In de gemeente Deventer zijn er diverse mogelijkheden om sportaanbod onder de aandacht te brengen.

  • Jeugd
    • Sportstars (naschools sportkennismakingsprogramma voor kinderen van 6 t/m 12 jaar bij sportverenigingen)
    • Swimstars (naschools zwemprogramma samen met Reddingsbrigade Deventer en DZ&PC De IJsel voor kinderen van 6 t/m 12 jaar)
  • Jongeren
    • Exxcite (sportkennismakingsprogramma voor jeugd van 12 t/m 18 jaar)
  • Volwassenen
  • De Kampioenen (sportaanbod voor senioren)

Al dit aanbod is voor de inwoner in Deventer zichtbaar op www.sportindeventer.nl, hét sportplatform dat inwoners en sportaanbieders bij elkaar brengt. Wilt u uw aanbod op sportindeventer.nl publiceren, maak dan een clubprofiel aan op Clubbase. Dat werkt heel makkelijk, klik hier voor een handleiding. 

Ondersteuning & contact

Indien u ondersteuning wilt bij het thema ledenwerving en/of wilt aanhaken bij een sportkennismakingsprogramma of sportaanbod voor een specifieke doelgroep, kunt u contact opnemen met de clubondersteuners van Sportbedrijf Deventer

Binnen dit thema

Meer weten?

Meer weten?

Neem dan contact op met Sport in Deventer via
clubbase@sportindeventer.nl 


Of meld u aan voor de nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws voor sportclubs in Deventer