Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportstimulering & ledenwerving

Door Sport in Deventer

Ledenwerving is een belangrijk thema voor sportverenigingen en andere sportaanbieders. Hierbij wordt ook steeds vaker de koppeling met sportstimulering gezocht en het opstarten van sportaanbod voor specifieke doelgroepen.

Er bestaan veel verschillende manieren om nieuwe leden te werven voor een sportvereniging. In de gemeente Deventer zijn er diverse projecten en sportkennismakingsprogramma's:

  • Sportstars (naschools sportkennismakingsprogramma voor kinderen van 6 t/m 12 jaar bij sportverenigingen)
  • Swimstars (naschools zwemprogramma samen met Reddingsbrigade Deventer en DZ&PC De IJsel voor kinderen van 6 t/m 12 jaar)
  • Exxcite (sportkennismakingsprogramma voor jeugd van 12 t/m 18 jaar)
  • Sportaanbod voor specifieke doelgroepen (bijvoorbeeld senioren, revalidatie, dementie)
  • SportinDeventer.nl (hét sportplatform van Deventer dat inwoners en sportaanbieders bij elkaar brengt). Wilt u uw aanbod op sportindeventer.nl publiceren, maak dan een clubprofiel aan op Clubbase. Dat werkt heel makkelijk, klik hier voor een handleiding. 

Ondersteuning & contact

Indien u ondersteuning wilt bij het thema ledenwerving en/of wilt aanhaken bij een sportkennismakingsprogramma of sportaanbod voor een specifieke doelgroep, kunt u contact opnemen met de verenigingsondersteuners van Sportbedrijf Deventer. Klik hier voor de contactinformatie.

 

Binnen dit thema

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via