Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Tegemoetkoming Verhuurders Sportaccommodatie COVID-19

Door Sport in Deventer

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken, heeft het kabinet in het voorjaar van 2020 diverse maatregelen ingevoerd. Deze hebben in veel sectoren impact gehad, waaronder de verhuurders van sportaccommodaties. Deze regeling is bedoeld voor de verhuurders van sportaccommodaties die (een deel van) de huursom tussen 1 maart en 1 juni 2020 hebben kwijtgescholden aan amateursportorganisaties.

Gemeente Deventer

Sportverenigingen en andere sportaanbieders in de gemeente Deventer kunnen met de verhurende partij afspreken om een aanvraag voor de 'tegemoetkoming verhuurders van sportaccommodaties (TVS-regeling)' aan te vragen. De verhurende partij vraagt deze TVS regeling aan bij de Rijksoverheid. Er zijn hierbij drie verschillende verhuurders te onderscheiden:

  • Gemeente Deventer (voor de buitensportaccommodaties die onder de verhuur van de gemeente vallen)
  • Sportbedrijf Deventer (binnensportaccommodaties, ijsbaan en zwembaden die onder de exploitatie van Sportbedrijf Deventer vallen)
  • Particuliere verhuurders, zoals tennisparken, golfbanen of sporthalstichtingen

Huurders bij zowel de gemeente Deventer als Sportbedrijf Deventer ontvangen in de week van 15 september een brief met daarin de procedure die wordt gevolgd om de TVS regeling aan te vragen. Heeft u hierover geen brief ontvangen als sportvereniging? Neem dan contact op via clubbase@sportindeventer.nl 

Daarnaast hebben alle particuliere verhuurders deze informatie van de gemeente Deventer en Sportbedrijf Deventer ontvangen om deze regeling aan te vragen.

Meer informatie & aanvragen

Klik hier voor alle informatie over de tegemoetkoming. Wilt u weten of uw sportvereniging in aanmerking komt voor de TVS-regeling? Klik hier om met uw KvK nummer een check te doen.

Vragen & ondersteuning

Indien u vragen heeft over de TVS-regeling, kunt u contact opnemen met de verenigingsondersteuners van Sportbedrijf Deventer. Klik hier voor de contactinformatie. 

 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via