Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Melden sportactiviteiten

Door Sport in Deventer

Sinds kort kun je weer lekker sporten en bewegen in de buitenruimte. Op welke manier kun je als vereniging of sportaanbieder weer starten met je activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen? Lees hieronder de regelingen die gelden voor het melden van een sportactiviteit in de gemeente Deventer.

Afgelopen periode hebben veel sportaanbieders de activiteiten in de openbare ruimte georganiseerd. De gemeente Deventer bedankt alle sportaanbieders die de Deventenaar in weer in beweging hebben gebracht.

Nu het vanaf 1 juli weer mogelijk is om in de binnenruimte te sporten, vragen wij om sportaanbieders die voor de coronacrisis in een binnensportaccommodatie sport- en beweegactiviteiten aanboden weer naar binnen te gaan om zo overlast in de buitenruimte tegen te gaan.

Wat betekent dit voor meldingen van sporten in de openbare ruimte?

  • De gemeente Deventer gaat uit van een overgangsperiode tot vooralsnog 1 september;
  • Indien uw sport vóór de coronacrisis in een binnenruimte plaats vond, dient het buiten sporten te worden afgebouwd en vanaf 1 juli al zoveel mogelijk naar de oorspronkelijke binnenlocatie te worden verplaatst.
  • Buiten sporten gedurende 7 dagen per week, de gehele dag, wordt niet meer toegestaan vanaf 1 juli. Zeker niet als rondom de locatie mensen wonen. De hoeveelheid dagen en tijdstippen buiten moet (drastisch) omlaag.
  • Wanneer u alsnog een sportactiviteit in de buitenruimte gaat organiseren, is vooraf melden verplicht. Klik hier om een melding te doen.

Indien u dit nog niet heeft gedaan, ontvangen wij graag uw voorstel wanneer u uw activiteiten in de openbare ruimte weer naar een binnenlocatie heeft verplaatst. Deze kunt u doorgeven via sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl

Wanneer een sportaanbieder voor de coronacrisis een activiteit al in de openbare ruimte heeft georganiseerd, kan deze plaats blijven vinden in de openbare ruimte. Hierbij blijft een meldingsplicht gelden. Denk hierbij aan een bootcampgroep of powerwalken.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op wijzigingen voorbehouden!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via

Mail

binnen twee werkdagen antwoord