Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Financiële tegemoetkomingen

Door Sport in Deventer

Sportverenigingen hebben door de coronacrisis behoorlijke financiële schade geleden. Landelijke en lokale overheidsinstellingen en andere organisaties hebben verschillende financiële regelingen beschikbaar gesteld voor een compensatie. Hieronder vindt u alle tegemoetkomingen van de Rijksoverheid.

Landelijke regelingen

Op landelijk niveau bieden de Rijksoverheid en het waarborgfonds regelingen voor verenigingen. Op de website van NOC*NSF staat een overzicht van alle financiële tegemoetkomingen in het hun coronadossier.

Voorbeelden van regelingen zijn: 

 

Tegemoetkoming amateursportorganisaties COVID-19: Q4

Bijgewerkt: 08-03-2021

Amateursportorganisaties kunnen aanspraak maken op een financiële tegemoetkoming wanneer er in kwartaal 4 van 2020 tenminste 10% omzetverlies is geleden als gevolg van de maatregelen.

Het totaal landelijk beschikbare bedrag voor het verstrekken van deze regeling bedraagt € 29.000.000,- De aanvraag van deze tegemoetkoming kan in de periode van 19 februari t/m 5 april 2021. Dit dient gedaan te worden via het formulier op de website van de Rijksoverheid.

Klik hier voor alle informatie over deze tegemoetkoming en het aanvragen hiervan.

Gemeente Deventer

Op lokaal niveau houdt de gemeente Deventer de maatregelen en gevolgen ervan bij op de gemeente website. Zowel het publiek als de lokale sportverenigingen worden getroffen door de maatregelen. Maatregelen die genomen zijn betreffen onder andere: 

  • Aanvullende corona compensatie: klik hier voor alle informatie
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via