Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sport & Corona

Door Sport in Deventer

De door het kabinet werkende maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan heeft in de sport in Nederland en Deventer tot diverse maatregelen geleid. De maatregelen hebben een grote impact op de samenleving en de sport. Zowel landelijk, regionaal als lokaal zijn er consequenties. Hieronder zetten we het nieuws en de meest gestelde vragen op een rij.

De coronacrisis heeft grote impact op de sportwereld. Ook in de gemeente Deventer zijn de gevolgen en maatregelen groot. Hier vindt u alle relevante informatie voor u als sportbestuurder over de coronacrisis, zoals de beschikbare financiële regelingen, onderhoud van sportaccommodaties, sporten in de openbare ruimte en nog veel meer. In het coronadossier op deze pagina leest u alle actualiteiten en maatregelen voor de sport in Deventer. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Sportbedrijf Deventer en de gemeente Deventer via het gezamenlijke e-mailadres: sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl

Binnen dit thema

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via

Mail

binnen twee werkdagen antwoord