Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Jantje Beton

Door Sport in Deventer

Ruim 3,6 miljoen kinderen in ons land zijn voor buitenspelen aangewezen op speciaal daarvoor ingerichte speelplekken. Deze zijn vaak verouderd, saai, onveilig, moeilijk bereikbaar of niet afgestemd op de leeftijdscategorie. Gelukkig zijn er buurtbewoners, jeugdclubs, verenigingen, scholen en vooral kinderen die hier iets aan willen doen. Jantje Beton ondersteunt hen bij het realiseren van plannen met voorlichting en een financiële bijdrage bij de ontwikkeling van sport- en spelmogelijkheden bij onder anderen jeugdclubs en sportverenigingen.

Ook via deelname aan de collecte van Jantje Beton kan geld gegenereerd worden voor buitenspeelmogelijkheden voor jeugdclubs of – afdelingen van verenigingen. Kijk voor hoe het werkt en de voorwaarden op de website van Jantje Beton. 

Voorwaarden
Klik hier voor de voorwaarden.

  • Projecten mogen niet primair een onderwijs-, sport- of cultureel karakter hebben.
  • Kinderen zijn betrokken bij de locatiekeuze, de opzet en/of de uitvoering van het project.
  • Het project is nog niet in uitvoering en er zijn hiervoor nog geen verplichtingen aangegaan.
  • Het project wordt wel binnen 1 jaar na de eventuele toekenning gerealiseerd.
  • Jouw gemeente steunt het project financieel (onze bijdrage is maximaal gelijk aan dit bedrag, met een maximum van € 5.000).

Aanvragen
Klik hier om mee te doen met Jantje Beton.

Gerelateerd

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via