Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Overig

Door Sport in Deventer

Naast de BOSA en lokale subsidieregelingen zijn er tal van andere regelingen waar sportverenigingen gebruik van kunnen maken. Zo heeft Kenniscentrum Sport een database met subsidiemogelijkheden en biedt bijvoorbeeld Rabobank ondersteuning middels het Rabobank Coörporatiefonds.

Kenniscentrum Sport

Ten behoeve van het overzicht in landelijke subsidieregelingen voor sportverenigingen is er de Sportsubsidie Database van het Kenniscentrumsport. Met deze toolkit kunnen stapsgewijs alle subsidies in kaart worden gebracht waar de vereniging voor in aanmerking kan komen. Door het beantwoorden van een klein aantal eenvoudige vragen worden de geschikte subsidies op een rijtje gezet. Daarnaast geeft de site ook tips bij het aanvragen van een subsidie.

Klik hier om naar de subsidiedatabase van Kenniscentrum Sport te gaan.

 

Salland Verzekeringen Clubactie

Door de Salland Clubactie profiteren leden van sportclubs van een aantrekkelijke korting op de zorgpremie bij Salland. Maar ook de club wordt er beter van. Stappen leden over naar Salland Zorgverzekeringen via de club? Dan strijkt de club na afloop van de actie een bedrag per nieuwe verzekerde op. En daar valt een hoop geld mee te verdienen, blijkt al vier jaar achtereen.

Voorwaarden
Meld op tijd aan, want alleen in november en december kan er van zorgverzekering gewisseld worden. Salland Zorgverzekeringen faciliteert in de promotie van de actie. Dus geen extra belasting op de vrijwilligers.

Aanvragen
Klik hier om mee te doen met de Salland Verzekeringen Clubactie.

In Deventer heeft SV Colmschate'33 geprofiteerd van de steun die ING Bank biedt aan voetbalverenigingen.

ING Nederland Fonds

Het ING Nederland fonds steunt maatschappelijke projecten in Nederland die mensen vooruit helpen. Ben je een lokaal initiatief? Dan kun je in aanmerking komen voor een eenmalige donatie, via de jaarlijkse campagne Help Nederland vooruit. Jaarlijks krijgen 1.000 lokale stichtingen en verenigingen een steuntje in de rug van het ING Nederland fonds.

Actievoorwaarden voor Help Nederland vooruit zijn hier te vinden.

Klik hier voor meer informatie en deelname.

OranjeFonds

Het Oranje Fonds geeft financiële bijdragen aan heel uiteenlopende projecten. Het kan gaan om investeringen in bijvoorbeeld een buurt- of opvanghuis maar ook om activiteiten voor jongeren, migranten, of ouderen. Bij projecten waar sport als middel wordt gebruikt, bijvoorbeeld als sociale activiteiten, emancipatie-, of integratiemiddel.

In de Algemene Bepalingen is precies na te lezen wat het Oranjefonds van u verwacht bij een aanvraag. Er zijn ook enkele zaken die het Oranje Fonds niet steunt. De richtlijnen hiervoor zie je hier.

Aanvragen
Klik hier om een aanvraag te doen bij het OranjeFonds.

 

Gerelateerd

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via